Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Απόψεις
Ζωνιανά και στον Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης

Τζίμης Σοφίος - 09 November 2007, 00:00

Απόψεις
Ζωνιανά και στον Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης
του Τζίμη Σοφίου

Διαρκής διεθνής διασυρμός της Ελλάδας, του ελληνικού τουρισμού και της Κρητικής φιλοξενίας συντελείται καθ` όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου στον Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης.

Μια οργανωμένη μειοψηφία ιδιοκτητών / οδηγών ταξί απειλεί, υβρίζει, εκβιάζει και προπηλακίζει τους επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι νόμιμα παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς τους επισκέπτες της χώρας μας. Πολλοί εκ των επισκεπτών της Κρήτης είναι επώνυμοι (μέλη βασιλικών οικογενειών, μέλη διπλωματικού σώματος, celebrities από τον χώρο της μόδας, κ.λ.π.) και αναγκάζονται δια της βίας να επιβιβαστούν στα ταξί, που ελέγχονται από μια οργανωμένη μειοψηφία, αντί να τους επιτραπεί η χρήση των πολυτελών αυτοκινήτων που έχουν ζητήσει και έχουν προπληρώσει ως μέρος οργανωμένου πακέτου ταξιδίου και ως νόμος ορίζει, Νόμος 393/1976 παρ 2α , αρθ. 1, Προεδρικό Διάταγμα 393/1996 αρ.2 ΦΕΚ 225/4/11/09/96.

Είναι προφανές ότι υπάρχει θέμα είτε αδιαφορίας, είτε αδυναμίας εκ μέρους της Πολιτείας να επιβάλλει τον νόμο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μερικών λειτουργών της δικαιοσύνης.

Εάν η Κρήτη, λόγω Ζωνιανών, διασύρεται στην ελληνική κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες, η μη επιβολή του νόμου στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου θα συνεχίσει να διασύρει την Κρήτη, την Ελλάδα και τον τουρισμό μας στη διεθνή κοινή γνώμη με προφανείς αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία και στην απασχόληση στο νησί.

Ο κ. Τζίμης Σοφίος είναι Γενικός Διευθυντής της Interdynamic S.A.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top