Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Tourism & Property Show 2008 σε συνεργασία με την Travel Media Applications διοργανώνουν - Το Πρόγραμμα Hosted Buyers

08 January 2008, 00:00

Η Tourism & Property Show 2008 σε συνεργασία με την Travel Media Applications διοργανώνουν - Το Πρόγραμμα Hosted Buyers

Η Tourism & Property Show 2008 σε συνεργασίαμετην Travel Media Applicationsδιοργανώνουν


  Το Πρόγραμμα Hosted Buyers


  Σημείο αναφοράς του τουριστικού Real Estate του 2008, θα  αποτελέσει  η διεθνής έκθεση “Tourism & Property Show 2008” που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 24 Φεβρουαρίου 2008 στην Αθήνα, στον  εκθεσιακό χώρο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό (πρώην Δυτικό  Αερολιμένα).

Μετά την εξαιρετική επιτυχία της διοργάνωσης του Μαΐου του 2007 και κατόπιν  κύριου αιτήματος των εκθετών, η “Tourism & Property 2008” θα λάβει χώρα λίγες ημέρες πριν τη διοργάνωση της “ΜΙPIM 2008”.   Ταυτόχρονα, δεκάδες buyers του εξωτερικού προτείνουν τη  συγκεκριμένη χρονική στιγμή για τη διενέργεια ενός τέτοιας εμβέλειας event στην  Ελλάδα, προκειμένου η εμπορική επιτυχία των εκθετών να είναι εξασφαλισμένη.
 
  Σημειώνεται ότι η έκθεση ήδη τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από όλους τους επίσημους  φορείς του τουρισμού και της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα και το  εξωτερικό.
 
  Υπογραμμίζεται ότι για την “Tourism & Property Show 2008”   έχουν εκδηλώσει μέχρι στιγμής την υποστήριξή τους: το υπουργείο  Οικονομίας και Οικονομικών, το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, η FIABCI GREECE, το Αραβο-ελληνικό επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, το Ελληνορωσικό  Εμπορικό Επιμελητήριο, το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, η  Γερμανο-ελληνική Ένωση Προστασίας Ιδιοκτητών Ακινήτων, ο Σύλλογος Μεσιτών  Ελλάδας, επενδυτές του λεγόμενου τουριστικού Real Estate, κορυφαίοι  επιχειρηματίες του τουρισμού και του κλάδου των προμηθειών, καθώς επίσης και  πολλοί σημαντικοί ξένοι οργανισμοί επενδύσεων στην ελληνική επικράτεια.
  Οι Hosted Buyers και οι εκθέτες θα μπορέσουν να κάνουν περισσότερες από  15 προκαθορισμένες συναντήσεις την ημέρα για τις 2 πρώτες μέρες της έκθεσης.

Αυτά τα ραντεβού θα καθοριστούν μέσω  ενός ηλεκτρονικού συστήματος, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση όλοι οι  ενδιαφερόμενοι Hosted Buyers και εκθέτες με τη  χρήση ενός μοναδικού username και password.  Το κάθε μέλος  θα καθορίζει αυτόνομα τα ραντεβού του, έχοντας πρόσβαση σε όλες τις  λεπτομέρειες των προφίλ εκθετών και hosted buyers.
 
  Το ηλεκτρονικό σύστημα θα μπορεί να  καθορίσει συναντήσεις ένα μήνα πριν την έναρξη της Tourism & Property Show, με την προϋπόθεση ότι κάθε Hosted Buyer ή εκθέτης θα έχει ήδη  εισαγάγει το προφίλ της επιχείρησης του.

Για να κάνετε την εγγραφή σας κάντε  κλικ εδώ
  Πατήστε “Join Now” και μετά  ακολουθήστε τις υπόλοιπες οδηγίες.
Όλες οι συμμετοχές θα τεθούν υπό την  έγκριση της έκθεσης.

Για όποια απορία μπορείτε να  επικοινωνήσετε:
 
  Κα. Έφη Κορωνιού
  Hosted Buyers Programme Coordinator
  Travel Media Applications
  efi@tma.travel
  0030 210 9374050, 0030 210 9374052,
0030 210 9373630

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top