Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΤο Θέμα της ΕπικαιρότηταςΥποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του HATTA και ο Κώστας Γκιόκας

Υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του HATTA και ο Κώστας Γκιόκας

Υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του HATTA και ο Κώστας Γκιόκας

Ο κ. Γκιόκας δραστηριοποιείται στον τουριστικό & ταξιδιωτικό χώρο – τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό – από το 1989 και σ’ αυτό το διάστημα θεωρεί πως έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία για τις ανάγκες και απαιτήσεις του τουριστικού κλάδου.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται κατά κύριο λόγο με τον επαγγελματικό τουρισμό. Παράλληλα – την τελευταία εξαετία – συμμετέχει στην Επιτροπή Αεροπορικών Θεμάτων του Συνδέσμου, γεγονός που του έχει δώσει τη δυνατότητα να συνδράμει στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αναγκών και απαιτήσεων του κλάδου και ειδικότερα αυτών που σχετίζονται με τις αεροπορικές εταιρίες.

Το σκεπτικό της συμμετοχής του στην Επιτροπή, είναι η πληροφόρηση και προσφορά της γνώσης και εμπειρίας που έχει αποκτήσει μέσω της εργασίας του σε μια διεθνή εταιρία, όπως είναι η Carlson Wagonlit Travel, η οποία καλείται ν’ αντιμετωπίσει τις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο και πολύ πριν αυτές φτάσουν στην εγχώρια αγορά.

Ο κ. Γκιόκας υποστηρίζει ότι:


  • Είναι ξεκάθαρη η ανάγκη για επανατοποθέτηση των εταιριών του κλάδου ως παροχείς συμβουλευτικών υπηρεσιών και διαχείρισης ταξιδιωτικών εξόδων των πελατών μας, για να μην παραμείνουμε απλά «οι εκδότες των εισιτηρίων τους».
  • Πρέπει να εφαρμόσουμε το σύστημα της χρέωσης του αντίστοιχου fee για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.
  • Να διεκδικήσουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή μας στη διαμόρφωση του τοπίου στο οποίο δραστηριοποιούμαστε & να επηρεάζουμε άμεσα και έμμεσα τις όποιες εξελίξεις μας αφορούν.


Με το παραπάνω σκεπτικό παρακαλεί για την υποστήριξή σας, ώστε ο κλάδος μας ν’ ανέλθει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024