Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του HATTA και ο Κώστας Γκιόκας

14 Μάρτιος 2008, 00:00

Υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του HATTA και ο Κώστας Γκιόκας

Ο κ. Γκιόκας δραστηριοποιείται στον τουριστικό & ταξιδιωτικό χώρο – τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό – από το 1989 και σ’ αυτό το διάστημα θεωρεί πως έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία για τις ανάγκες και απαιτήσεις του τουριστικού κλάδου.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται κατά κύριο λόγο με τον επαγγελματικό τουρισμό. Παράλληλα - την τελευταία εξαετία – συμμετέχει στην Επιτροπή Αεροπορικών Θεμάτων του Συνδέσμου, γεγονός που του έχει δώσει τη δυνατότητα να συνδράμει στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αναγκών και απαιτήσεων του κλάδου και ειδικότερα αυτών που σχετίζονται με τις αεροπορικές εταιρίες.

Το σκεπτικό της συμμετοχής του στην Επιτροπή, είναι η πληροφόρηση και προσφορά της γνώσης και εμπειρίας που έχει αποκτήσει μέσω της εργασίας του σε μια διεθνή εταιρία, όπως είναι η Carlson Wagonlit Travel, η οποία καλείται ν’ αντιμετωπίσει τις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο και πολύ πριν αυτές φτάσουν στην εγχώρια αγορά.

Ο κ. Γκιόκας υποστηρίζει ότι:

  • Είναι ξεκάθαρη η ανάγκη για επανατοποθέτηση των εταιριών του κλάδου ως παροχείς συμβουλευτικών υπηρεσιών και διαχείρισης ταξιδιωτικών εξόδων των πελατών μας, για να μην παραμείνουμε απλά «οι εκδότες των εισιτηρίων τους».
  • Πρέπει να εφαρμόσουμε το σύστημα της χρέωσης του αντίστοιχου fee για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.
  • Να διεκδικήσουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή μας στη διαμόρφωση του τοπίου στο οποίο δραστηριοποιούμαστε & να επηρεάζουμε άμεσα και έμμεσα τις όποιες εξελίξεις μας αφορούν.

Με το παραπάνω σκεπτικό παρακαλεί για την υποστήριξή σας, ώστε ο κλάδος μας ν’ ανέλθει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top