Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Επιδοτούμενες Δράσεις για την ψηφιακή ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων

17 Ιούλιος 2009, 00:00

Βγείτε στο διαδίκτυο με επιδοτούμενα κονδύλια του ΕΣΠΑ

Το TravelDailyNews Greece & Cyprus  στην προσπάθεια του να ενημερώνει τους  επαγγελματίες του τουρισμού θα αναφέρει τις προκηρύξεις των προγραμμάτων  επιδότησης που κατά καιρούς ανακοινώνονται.

Από τις 25/5/2009 έχει γίνει η  προδημοσίευση της δράσης του ΕΣΠΑ για την Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων στους τομείς της  Μεταποίησης, του Τουρισμού, του Εμπορίου και των Υπηρεσιών στο πλαίσιο των  Π.Ε.Π. του ΕΣΠΑ  με επιχορηγούμενο προϋπολογισμό  κάθε πρότασης από τριάντα χιλιάδες έως διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ (30.000 έως  250.000 ¤) για την θεματική ενότητα  «Τουρισμός».

Για  τις ανάγκες της προκήρυξης η ελληνική επικράτεια υποδιαιρείται σε δύο (2)  γεωγραφικές ζώνες. Το ποσοστό επιχορήγησης των επενδυτικών προτάσεων είναι:  Γεωγραφική Ζώνη Α: 55% και Γεωγραφική Ζώνη Β: 65%
  Στην  Γεωγραφική ζώνη Α περιλαμβάνεται η Περιφέρεια Αττικής (εκτός νήσων) και ο Νομός  Θεσσαλονίκης, ενώ στην Γεωγραφική Ζώνη Β η υπόλοιπη Ελλάδα.

Δείτε  περισσότερες πληροφορίες στην διπλανή στήλη “ΕΣΠΑ

Η άλλη δράση, η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο σχεδιασμού, για την ψηφιακή ανάπτυξη του  Ελληνικού Τουρισμού θα απευθύνεται σε περισσότερες από 11.000 επιχειρήσεις που  ανήκουν στις κατηγορίες: τουριστικά γραφεία, τουριστικές επιχειρήσεις οδικών  μεταφορών, επιχειρήσεις εκμίσθωσης ΙΧ αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εκμίσθωσης  μοτοσικλετών άνω των 50cc, αγοραία τουριστικά Δ.Χ. (λιμουζίνες), τουριστικά  καταστήματα και ναυλομεσιτικά γραφεία, που πληρούν τους κανόνες επιλεξιμότητας.

Σκοπός της δράσης, , είναι η βελτίωση της  προβολής των παραπάνω τουριστικών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο καθώς και η  βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αξιοποιώντας ψηφιακές υπηρεσίες και τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών.
  Περισσότερες πληροφορίες για αυτή την δράση  θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.digitalaid.gr.  κατά τις επόμενες εβδομάδες.
 
  Η Travel Media Applications, πρωτοπόρος  εταιρεία στον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και του Internet,  με δεκαετή πείρα αποκλειστικά στον χώρο του τουρισμού, σε συνεργασία με καταξιωμένες εταιρείες του χώρου, μπορεί να  σας βοηθήσει στην κατάρτιση, υποβολή και υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών.

Για  περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε την φόρμα  εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top