Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΟι αναζητήσεις του ΜορφέαΟ Μορφέας χρειάζεται τη βοήθειά σας

Ο Μορφέας χρειάζεται τη βοήθειά σας

Ο Μορφέας χρειάζεται τη βοήθειά σας

Ο Μορφέας, ένα από τη φύση του ανήσυχο πνεύμα σε ό,τι έχει να κάνει με την καλοπέραση, ζητά τη βοήθεια των αναγνωστών του TravelDailyNews. Ετοιμάζει ένα αφιέρωμα στο πρωινό που προσφέρουν τα ελληνικά ξενοδοχεία και θέλει να συγκεντρώσει καλά παραδείγματα και έξυπνες ιδέες από όλη τη χώρα.

Ο Μορφέας παρακαλεί, λοιπόν, τους αναγνώστες του TDN να του στείλουν πληροφορίες για ελληνικά αλλά και ξένα ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για το πρωινό τους: για την ποιότητα των εδεσμάτων, την ποικιλία, την πρωτοτυπία, την τοπικότητα και το παραδοσιακό χαρακτήρα, τη δημιουργικότητα και για κάθε άλλο λόγο. Γράψτε μας ποια ξενοδοχεία σάς έκαναν καλή εντύπωση για το πρωινό τους καθώς και το λόγο που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Επίσης προσκαλούνται οι ίδιοι οι ξενοδόχοι να μας στείλουν πληροφορίες και φωτογραφίες σχετικά με νέες ιδέες και καινοτόμα στοιχεία που έχουν ενσωματώσει στο πρωινό τους.

Στείλτε μας τις πληροφορίες σας, οι οποίες θα αξιοποιηθούν σε επόμενο άρθρο του Μορφέα, πιέζοντας εδώ ή στέλνοντας e-mail απευθείας στον Μορφέα στη διεύθυνση morpheus.tdn@gmail.com.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024