Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ο Μορφέας χρειάζεται τη βοήθειά σας

19 Αύγουστος 2009, 00:00

Ο Μορφέας χρειάζεται τη βοήθειά σας

Ο Μορφέας, ένα από τη φύση του ανήσυχο πνεύμα σε ό,τι έχει να  κάνει με την καλοπέραση, ζητά τη βοήθεια των αναγνωστών του  TravelDailyNews. Ετοιμάζει ένα αφιέρωμα στο πρωινό που προσφέρουν τα ελληνικά ξενοδοχεία και θέλει να συγκεντρώσει καλά παραδείγματα και έξυπνες ιδέες από όλη τη χώρα.

Ο Μορφέας παρακαλεί, λοιπόν, τους αναγνώστες του  TDN να του στείλουν πληροφορίες για ελληνικά αλλά και ξένα ξενοδοχεία  που ξεχωρίζουν για το πρωινό τους: για την ποιότητα των εδεσμάτων, την  ποικιλία, την πρωτοτυπία, την τοπικότητα και το παραδοσιακό χαρακτήρα,  τη δημιουργικότητα και για κάθε άλλο λόγο. Γράψτε μας ποια ξενοδοχεία  σάς έκαναν καλή εντύπωση για το πρωινό τους καθώς και το λόγο που τα  κάνει να ξεχωρίζουν. Επίσης προσκαλούνται οι ίδιοι οι ξενοδόχοι να μας  στείλουν πληροφορίες και φωτογραφίες σχετικά με νέες ιδέες και καινοτόμα στοιχεία που έχουν ενσωματώσει στο πρωινό τους.

Στείλτε μας τις πληροφορίες σας, οι οποίες θα αξιοποιηθούν σε επόμενο άρθρο του Μορφέα, πιέζοντας εδώ ή στέλνοντας e-mail απευθείας στον Μορφέα στη διεύθυνση [email protected].

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top