Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

No συμβασιούχοι; Νο Acropolis...

01 November 2010, 00:00

No συμβασιούχοι; Νο Acropolis...Οι συμβασιούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού κρέμασαν πριν λίγες μέρες πανό στα Προπύλαια της Ακρόπολης με σύνθημα “Όχι στις απολύσεις”. Δε σχολιάζουμε το απαράδεκτο της ενέργειας -είναι αυταπόδεικτο.

Ερωτηθείς όμως για τις συνέπειες τέτοιου είδους κινητοποιήσεων στη δημόσια εικόνα της χώρας, ο πρόεδρός τους, κ. Ν. Χασομέρης, τόνισε: “Τα μάρμαρα από μόνα τους δε λένε τίποτα. Κάποιοι άνθρωποι τα αναδεικνύουν. Χωρίς αυτούς δεν μπορεί να δουλέψει αυτό το μνημείο”.

Ερώτηση προς τον άνθρωπο αυτό, που εργάζεται σε υπουργείο “πολιτισμού”: Ώστε τα μάρμαρα από μόνα τους δε λένε τίποτα;;; Δεν ξέραμε κε Χασομέρη ότι για να “αναδειχθεί” η Ακρόπολη χρειάζεται “κάποιους ανθρώπους”. Προφανώς, θεωρείτε ότι τα “αναδεικνύετε” υπέροχα σε όλην την υφήλιο με τα πανό που κρεμάτε πάνω τους. Και, προφανώς, δε σας είχαν στο μυαλό τους ο Ικτίνος και ο Καλλικράτης όταν σχεδίασαν και κατασκεύασαν το μνημείο, για να το “αναδεικνύετε” εσείς με τις πράξεις σας. Πως τόλμησαν... Και “χωρίς εσάς δεν μπορεί να δουλέψει το μνημείο”;;; Το μνημείο δε “δουλεύει” κε Χασομέρη. Δεν έχει ανάγκη ούτε εσάς, ούτε εμάς, ούτε το υπουργείο, ποτέ δεν είχε ανάγκη κανένα... Είναι αυτόφωτο. Και όταν εσείς και όλοι οι υπόλοιποι που το βιάζετε κάθε τόσο και λιγάκι λες και είναι οικόπεδό σας, εγκαταλείψετε αυτόν τον κόσμο, θα υπάρχει ακόμη εκεί...

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top