Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΜια Φωτογραφία μιλάειNo συμβασιούχοι; Νο Acropolis…

No συμβασιούχοι; Νο Acropolis…

No συμβασιούχοι; Νο Acropolis…

Οι συμβασιούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού κρέμασαν πριν λίγες μέρες πανό στα Προπύλαια της Ακρόπολης με σύνθημα “Όχι στις απολύσεις”. Δε σχολιάζουμε το απαράδεκτο της ενέργειας -είναι αυταπόδεικτο.

Ερωτηθείς όμως για τις συνέπειες τέτοιου είδους κινητοποιήσεων στη δημόσια εικόνα της χώρας, ο πρόεδρός τους, κ. Ν. Χασομέρης, τόνισε: “Τα μάρμαρα από μόνα τους δε λένε τίποτα. Κάποιοι άνθρωποι τα αναδεικνύουν. Χωρίς αυτούς δεν μπορεί να δουλέψει αυτό το μνημείο”.

Ερώτηση προς τον άνθρωπο αυτό, που εργάζεται σε υπουργείο “πολιτισμού”: Ώστε τα μάρμαρα από μόνα τους δε λένε τίποτα;;; Δεν ξέραμε κε Χασομέρη ότι για να “αναδειχθεί” η Ακρόπολη χρειάζεται “κάποιους ανθρώπους”. Προφανώς, θεωρείτε ότι τα “αναδεικνύετε” υπέροχα σε όλην την υφήλιο με τα πανό που κρεμάτε πάνω τους. Και, προφανώς, δε σας είχαν στο μυαλό τους ο Ικτίνος και ο Καλλικράτης όταν σχεδίασαν και κατασκεύασαν το μνημείο, για να το “αναδεικνύετε” εσείς με τις πράξεις σας. Πως τόλμησαν… Και “χωρίς εσάς δεν μπορεί να δουλέψει το μνημείο”;;; Το μνημείο δε “δουλεύει” κε Χασομέρη. Δεν έχει ανάγκη ούτε εσάς, ούτε εμάς, ούτε το υπουργείο, ποτέ δεν είχε ανάγκη κανένα… Είναι αυτόφωτο. Και όταν εσείς και όλοι οι υπόλοιποι που το βιάζετε κάθε τόσο και λιγάκι λες και είναι οικόπεδό σας, εγκαταλείψετε αυτόν τον κόσμο, θα υπάρχει ακόμη εκεί…

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024