Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Το πάρτι της σπατάλης στις τουριστικές εκθέσεις συνεχίζεται

Κων/νος Μπρεντάνος - 14 March 2011, 00:00

Το πάρτι της σπατάλης στις τουριστικές εκθέσεις συνεχίζεται

Σε κάθε τουριστική έκθεση που διεξάγεται στο εξωτερικό, η Ελλάδα γίνεται περίγελος από το μεγάλο αριθμό παρατρεχάμενων, πολιτικών, αιρετών αξιωματούχων των δήμων και των περιφερειών και πληθώρα υπαλλήλων, που παριστάνουν τους «ειδικούς» στη χάραξη  της στρατηγικής μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού.

Οι άνθρωποι δε βάζουν μυαλό και συνεχίζουν, με περισσή υποκρισία, να κοροϊδεύουν τους πολίτες ότι δήθεν στις εκθέσεις που παρευρίσκονται προσφέρουν υπηρεσίες για το συμφέρον τους.

Αλήθεια, γιατί δε μας λέτε κύριοι, είδατε και από άλλες χώρες τόσους πολλούς παρείσακτους, όσο εσείς, να γυροφέρνουν τα περίπτερα της έκθεσης χωρίς καμιά αρμοδιότητα;

Προφανώς και όχι, διότι οι άλλες χώρες δεν επιτρέπουν σε αναρμόδιους να ξοδεύουν τα χρήματα των φορολογουμένων για να κάνουν προσωπικά ταξίδια, ακόμα και αν πρόκειται για πολιτικούς, περιφερειακούς, αυτοδιοικητικούς, πόσο μάλλον αν πρόκειται για απλούς υπαλλήλους.

Διότι οι άλλες χώρες έχουν προνοήσει ότι στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις πρέπει να πηγαίνουν ΜΟΝΟ αυτοί που ξέρουν και μπορούν να εκπροσωπήσουν και να προωθήσουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα των χωρών τους.

Όλοι οι άλλοι κάθονται στις καρέκλες τους και δουλεύουν σκληρά για να αναδείξουν τους προορισμούς τους μέσα από ποιοτικές υποδομές και υπηρεσίες, δημιουργώντας έτσι ελκυστικές αγορές που προσελκύουν το ενδιαφέρον των τουριστών.

Παρόλα αυτά, εσείς κύριοι αξιωματούχοι της καταχρεωμένης Ελλάδος συνεχίζετε το χαβά σας.

Δε βάζετε μυαλό ούτε τούτη την ύστατη ώρα που οικονομικά βουλιάξαμε, ενώ εσείς συνεχίζετε να μην παράγετε έργο στον τομέα ευθύνης σας και να σπαταλάτε τα χρήματα που προέρχονται από τη σκληρή φορολογία του λαού και από τις περικοπές των μισθωτών και των συνταξιούχων για τα προσωπικά σας ταξίδια.

Έλεος πια, σεβαστείτε επιτέλους το λαό που σας εξέλεξε.

* Ο Κων/νος Μπρεντάνος είναι πρόεδρος της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. (Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος)

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top