Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηMohamed Bachar Με ασφάλεια διεξάγονται τα ταξίδια προς την Τυνησία

Mohamed Bachar Με ασφάλεια διεξάγονται τα ταξίδια προς την Τυνησία

Mohamed Bachar
Με ασφάλεια διεξάγονται τα ταξίδια προς την Τυνησία

Μετά τα πρόσφατα γεγονότα εξεγέρσεων στις χώρες της Βορείου Αφρικής ο τουρισμός προς αυτούς τους προορισμούς έχει πτωτική τάση. Η Τυνησία ήταν η πρώτη χώρα που ξεκίνησε τις εξεγέρσεις αλλά και η πρώτη όπου τελείωσε εδώ και ένα μήνα, με ελάχιστα στοιχεία βιαιότητας. Η νέα κυβέρνηση έχει αναλάβει να προετοιμάσει τη χώρα ειρηνικά προς εκλογές τον Ιούλιο του 2011. Ο Οργανισμός Τουρισμού της Τυνησίας προσκάλεσε Έλληνες δημοσιογράφους να δουν από κοντά το τουριστικό προϊόν της χώρας και το ειρηνικό κλίμα που επικρατεί.

Με φόντο το Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο της Ελ Τζεμ, ο κ. Mohamed Bachar υπεύθυνος του Οργανισμού Τουρισμού της Τυνησίας στην Ελλάδα, αναλύει στο Travel Daily News, την κατάσταση που επικρατεί στην Τυνησία, μετά την λαϊκή εξέγερση που είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή του καθεστώτος. Τονίζει την ασφάλεια που υπάρχει στη χώρα, και το γεγονός ότι η ζωή κυλά όπως πρώτα. Επίσης, δίνει στοιχεία για την τουριστική κίνηση και την ελληνική αγορά. Η Τυνησία είναι μια δημοφιλής χώρα για τον Έλληνα ταξιδιώτη αποτελώντας έτσι ένα καλό προϊόν για τον τουριστικό πράκτορα. Τέλος, δηλώνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για ανάπτυξη νέων Tour Operators από την Ελλάδα προς την Τυνησία.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024