Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Mια ακόμα έκθεση!

Χρήστος Μυστιλιάδης - 27 May 2011, 00:00

Mια ακόμα έκθεση!

Είμαστε στον απόηχο μιας ακόμα έκθεσης, της Summer Holidays Expo 2011, που φέτος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 20-22 Μαΐου στο Helexpo Palace στο Μαρούσι.

Πώς επελέγησαν οι συγκεκριμένες ημερομηνίες αφού η έκθεση αφορούσε το κοινό και τα παιδιά βρίσκονται σε περίοδο εξετάσεων; Φάνηκε άλλωστε, όσες οικογένειες επέλεξαν να έρθουν στην έκθεση, ήρθαν με τα μωρά τους που δεν έχουν εξετάσεις!

Αν έπρεπε να υπάρχει ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες γιατί, ας πούμε το workshop της Πελοποννήσου, προγραμματίσθηκε για τις 5μμ απόγευμα Σαββάτου, να έρθει ποιος; Πράκτορας ή άλλος του χώρου;

Η συμμετοχή των Περιφερειών ελλειπής, παντελής απουσία της Κρήτης, των Επτανήσων, της Στερεάς κ.λπ. ο κόσμος, όσος ήταν, ζήταγε να μάθει γιατί η Κρήτη και η Κέρκυρα σνομπάρουν και αν έχουν τόση δουλειά που δεν έχουν ανάγκη τους Έλληνες! Κρίμα δεν είναι να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας;

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με Κυκλάδες και Δωδεκάνησα παρούσα, με τους υπαλλήλους που ασχολούνται με τα τουριστικά θέματα του Δήμου τους όμως, που βέβαια σε εξειδικευμένες ερωτήσεις δεν μπορούν να απαντήσουν, απλά μοιράζουν φυλλάδια!

Στην ερώτησή μου γιατί δεν ήρθαν και ξενοδόχοι; Έμαθα ότι αφού η Περιφέρεια δεν τους πλήρωσε τα έξοδα μεταφοράς – διαμονής κ.λπ., δεν είχαν λόγο να έρθουν!!! Δηλαδή εμείς οι υπόλοιποι που τα πληρώνουμε, τι είμαστε;;; και φαντάσου τι μπουζούκια πληρώνονταν, μαζί με όλα τα άλλα, κατά τη διάρκεια της Philoxenia και όχι μόνο, τόσα χρόνια!

Φωτεινή εξαίρεση η Ρόδος όπου η ΠΡΟΤΟΥΡ έστειλε υπάλληλό της για τη διαχείριση του περιπτέρου!

‘Αντε και του χρόνου μας λοιπόν και με τον στραβό γυαλό και με την στραβή βαρκάδα!

*Η Μαρία Σαράφογλου είναι ταξιδιωτικός πράκτορας, από την εταιρεία XT Travel Services Ltd.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top