Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ξενοδοχειακός όμιλος ενδιαφέρεται να στελεχώσει το τμήμα των πωλήσεων

30 Νοέμβριος -1, 00:00

Ξενοδοχειακός όμιλος ενδιαφέρεται να στελεχώσει το τμήμα των πωλήσεων

Ξενοδοχειακός όμιλος που δραστηριοποιείται από το 1985 στο νησί της  Ρόδου, διαθέτει άνω των 2000 κλινών, επενδύει συνέχεια στο ανθρώπινο δυναμικό  του, στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του και στη διαρκή βελτιωμένη παροχή υψηλού  επιπέδου υπηρεσιών, ενδιαφέρεται να στελεχώσει το τμήμα των πωλήσεων με:

Sales Manager –Tour Operating Accounts (REF: SMΤΟΑ 07-10)
  Έχει ευθύνη για την προώθηση και την πώληση των υπηρεσιών, συμβάλλοντας  ενεργά στην αναγνώριση και μεγιστοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών καθώς  και στην χάραξη  στρατηγικών σχεδίων  επιτυγχάνοντας τους ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους. Η εμπειρία σε ανάλογη  θέση ξενοδοχειακού ομίλου ή ταξιδιωτικού οργανισμού θα βοηθήσει στο να  συμβάλει, επίσης, άμεσα και αποτελεσματικά στην ανάπτυξη και δημιουργία νέων  υπηρεσιών και προϊόντων.

Sales Assistant –  Tour Operating Accounts (REF: SAΤΟΑ07-10)
Έχει ευθύνη για την άμεση και αποτελεσματική υλοποίηση των στρατηγικών  σχεδίων, εφαρμόζοντας τις ανάλογες εργασίες και διαδικασίες που απαιτούνται έτσι ώστε η προώθηση και η πώληση των υπηρεσιών να επιτύχουν τους ποσοτικούς  και ποιοτικούς στόχους του ομίλου. Η εκπαίδευση και η εμπειρία σε ανάλογη θέση  ξενοδοχειακού ομίλου ή τουριστικού οργανισμού θα φανεί απαραίτητη και χρήσιμη  για την άμεση προσαρμογή, για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και για την  αποτελεσματική απόδοση.


Η εταιρία επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό της, προσφέρει δυνατότητες  προσωπικής ανάπτυξης, ελκυστικό πακέτο αποδοχών, σύγχρονο και δυναμικό  περιβάλλον εργασίας που παρέχει συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές επαγγελματικής  εξέλιξης.

  H διαχείριση των βιογραφικών θα γίνει με απόλυτη εχεμύθεια.

  Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους  σημείωμα μέχρι 17 Οκτωβρίου 2010 με την ανάλογη ένδειξη της εργασιακής θέσης  που ενδιαφέρονται.

  Στην παρακάτω διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 50, ΤΚ 85100 Ρόδος,Τ:22410 73750, F: 22410 73751 / 22410 73750, E : [email protected], Υπεύθυνη  Επικοινωνίας: Περνάρη Κική

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top