Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Το Elysium Resort & Spa ενδιαφέρεται για άμεση συνεργασία με...

01 Ιανουάριος 2010, 00:00

Το Elysium Resort & Spa ενδιαφέρεται για άμεση συνεργασία με...

To Elysium Resort & Spa (5 αστέρων) άρχισε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2008 και ήδη θεωρείται ως το πλέον αναγνωρισμένου κύρους πολυτελές ξενοδοχείο της Ρόδου. Η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, η εσωτερική διακόσμηση,  η εξαιρετική κουζίνα, μαζί με τα προνόμια του Elite Club αλλά και τις παγκόσμιες φημισμένες θεραπείες και προϊόντα ESPA, δημιουργούν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία διακοπών. Το Elysium ενδιαφέρεται για άμεση συνεργασία με:

HOTEL GENERAL MANAGER

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει:

Ικανή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων, άριστη γνώση τουλάχιστον της Αγγλικής και μιας δεύτερης γλώσσας, σχετική ακαδημαϊκή εκπαίδευση, άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, δυναμική & οργανωτική προσωπικότητα, άριστη ηγετική & επικοινωνιακή ικανότητα και  ικανές  διαπραγματευτικές δεξιότητες.

Η ΘΕΣΗ & ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ο Γενικός Διευθυντής είναι υπεύθυνος για τη σύνταξη και παρακολούθηση του προϋπολογισμού, έχει την ευθύνη της συνολικής λειτουργίας της μονάδας και μεριμνά για την εύρυθμη παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.  Είναι υπεύθυνος για τη σύναψη συνεργασιών αλλά και τη γενικότερη προώθηση των πωλήσεων, τόσο μέσω των παραδοσιακών καναλιών διανομής αλλά και μέσω e-channels.  Ταυτόχρονα, διασφαλίζει την περαιτέρω εκπαίδευση, αξιολόγηση, ανάπτυξη και αποτελεσματική αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού. Η αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας και της απόδοσης του έργου  του βασίζεται σε προσυμφωνημένους στόχους.

Διασφαλίζεται ότι η διαχείριση των βιογραφικών θα γίνει με απόλυτη εχεμύθεια.  Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι 30 Νοεμβρίου 2010, με την ένδειξη Ref:GM-10 στην παρακάτω διεύθυνση:

MARKET PLAN
Ηρώων Πολυτεχνείου 28-30, Τ.Κ. 85100 Ρόδος
Τηλ: 22410 74456 Fax: 22410 87059
Ε-mail:[email protected]

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top