Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αλέξανδρος Βασιλικός - Όμιλος ξενοδοχείων Airotel - Νέα επένδυση στην Καβάλα

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Ιούλιος 2011, 04:41

Ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος του Ομίλου Airotel, μιλάει στο Travel Daily News για τη νέα επένδυση του Ομίλου το ξενοδοχείο Galaxy στην Καβάλα, και για τις προσπάθειες του να αναπτύξει τουριστικά την  πόλη της Καβάλας.

Επίσης, ο κ. Βασιλικός αναλύει τη στρατηγική του για επενδύσεις στο χώρο του τουρισμού, μια εποχή αρκετά δύσκολη για επενδύσεις.
Ο Όμιλος Airotel είναι μια Ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων, που ιδρύθηκε το 1984 από τον Ευστράτιο Βασιλικό και έκτοτε δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς της τουριστικής βιομηχανίας και άλλου είδους επιχειρήσεων όπως Ακίνητα, Κατασκευές και παροχή συμβουλών σε  ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε θέματα ηλεκτρονικών πωλήσεων. Στόχος του Ομίλου υπήρξε πάντα η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών φιλοξενίας, επισιτισμού και διοργάνωσης επαγγελματικών συναντήσεων. Σήμερα, αυτή η ατέρμονη προσπάθεια έχει περάσει στα χέρια των παιδιών του Ευστράτιου Βασιλικού.
Απευθυνόμαστε σε μεμονωμένους πελάτες, επιχειρηματίες, εταιρείες και οργανισμούς, συλλόγους και οργανωμένες ομάδες πελατών.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top