Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

2o Roadshow Σκανδιναβικών Χωρών για την Ελλάδα και την Κύπρο

08 Σεπτέμβριος 2011, 13:00

Η Travel Media Applications ξανά στη Σκανδιναβική αγορά αυτή τη φορά με συνεργάτη το HSMAI Europe και με την προσθήκη της Φινλανδίας φέρνει σε επαφή "sellers" από την Ελλάδα και την Κύπρο με "buyers" από τις χώρες Nordic και όχι μόνο.

To Τουριστικό Χρηματιστήριο της Σκανδιναβικής αγοράς!

Η Travel Media Applications μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Roadshow Σκανδιναβικών Χωρών τον Φεβρουάριο του 2010 επανέρχεται για τη διοργάνωση του 2ου Roadshow Σκανδιναβικών Χωρών με την προσθήκη της Φινλανδίας και μίας δεύτερης πόλης στη Σουηδία.

Οι Έλληνες και Κύπριοι τουριστικοί επιχειρηματίες και εκπρόσωποι τουριστικών προορισμών των δύο χωρών μπορούν να συμμετάσχουν στο Roadshow επιλέγοντας μία ή περισσότερες πόλεις:

Όσλο - Νορβηγία  11 Ιανουαρίου 2012
Στοκχόλμη - Σουηδία  17 Ιανουαρίου 2012
Ελσίνκι - Φινλανδία  18 Ιανουαρίου 2012
Κοπεγχάγη - Δανία  19 Ιανουαρίου 2012
ΧέλσιγκμπόργκΣουηδία  23 Ιανουαρίου 2012Δείτε τις πόλεις του 2ου Roadshow Σκανδιναβικών Χωρών σε μεγαλύτερο χάρτη

Για τη διοργάνωση αυτού του πολύ απαιτητικού roadshow μεταξύ “sellers” από την Ελλάδα και την Κύπρο και “buyers” από τις Σκανδιναβικές χώρες αλλά και όχι μόνο, η T.M.A. συνεργάζεται με το HSMAI Ευρώπης το οποίο και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το HSMAI Ευρώπης με έδρα το Oslo της Νορβηγίας, αποτελεί το Ευρωπαϊκό παράρτημα του διεθνούς HSMAI (Hospitality Sales & Marketing Association International), του παλαιότερου (από το 1927) και μεγαλύτερου οργανισμού στον κόσμο που σχετίζεται με πωλήσεις και marketing αποκλειστικά στον τομέα του τουρισμού.

Το HSMAI Ευρώπης, διοργανώνει workshops στις Σκανδιναβικές χώρες δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε τουριστική επιχείρηση να έρθει σε επαφή με την Σκανδιναβική αγορά για επίτευξη συμφωνιών. Η αιχμή του δόρατος του HSMAI Ευρώπης είναι η διοργάνωση για 18 χρόνια του γνωστού και επιτυχημένου HSMAI Meeting Exchange στο πλαίσιο του οποίου η Τ.Μ.Α. εξασφάλισε να ενταχθεί το 2ο Roadshow Σκανδιναβικών Χωρών Ελλάδας και Κύπρου.
 
Τα b2b workshops του HSMAI στην Σκανδιναβία, αποτελούν το event της χρονιάς για την τουριστική βιομηχανία των χωρών αυτών καθώς δίνουν την ευκαιρία στους επαγγελματίες να συναντήσουν πωλητές από όλους τους προορισμούς που τους ενδιαφέρουν. Οι Ελληνικές και Κυπριακές επιχειρήσεις θα έχουν τον δικό τους χώρο, μέσα στην αίθουσα των workshops, για την διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων αγοραστών.

Τα ραντεβού είναι 15λεπτα και κλείνονται εκ των προτέρων ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος του HSMAI, ώστε να έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε πλήρως τον διαθέσιμο χρόνο σας κατά τη διάρκεια των workshops.

Ειδικότερα περιλαμβάνονται:

  • Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό Σύστημα προ-κρατήσεων ραντεβού
  • Ένα τραπέζι έκθεσης με λευκό τραπ/λο και 4 καρέκλες
  • Ένας ηλεκτρονικός κατάλογος των HSMAI Meeting Exchange Εκθετών
  • Γευστικό δείπνο σε καλή ατμόσφαιρα networking για δουλειά
  • Σεμινάρια υψηλής ποιότητας με ενδιαφέροντες ομιλητές και θέματα
  • Κουίζ με μεγάλα δώρα για τους buyers
  • Webinar προετοιμασίας για το event

Στο παρακάτω video από το περυσινό workshop της Νορβηγίας μπορείτε να δείτε το επίπεδο της διοργάνωσης των workshops του HSMAI:Η Travel Media Applications εξασφάλισε για τους Έλληνες και Κύπριους τουριστικούς επιχειρηματίες ειδικές τιμές από το HSMAI Ευρώπης για συμμετοχή στα b2b workshops, οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:

Μία πόλη:  1.299 Ευρώ  (HSMAI: 1.895 Ευρώ) Εξοικονομήστε 596 Ευρώ
Δύο πόλεις:  2.499 Ευρώ  (HSMAI: 3.790 Eυρώ)  Εξοικονομήστε 1.291 Ευρώ
Τρεις πόλεις:  3.499 Ευρώ  (HSMAI: 5.100 Ευρώ)  Εξοικονομήστε 1.601 Ευρώ
Τέσσερεις πόλεις:  4.499 Ευρώ  (HSMAI: 6.440 Ευρώ) Εξοικονομήστε 1.941 Ευρώ
Πέντε πόλεις:  5.499 Ευρώ  (HSMAI: 7.580 Ευρώ) Εξοικονομήστε 2.081 Ευρώ


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και μία Ετήσια συνδρομή στο HSMAI για ένα άτομο. Το κόστος μεταφορας και διαμονής δεν συμπεριλαμβάνεται.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον κο Πάνο Φωτιάδη, στα τηλέφωνα: 210 -  9374050 και στο email: [email protected]


Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top