Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΠροϊόντοςΠαρουσίαση του Travelport Rooms & More

Παρουσίαση του Travelport Rooms & More

Η Travelport, ο μεγαλύτερος πάροχος ταξιδιωτικών υπηρεσιών παγκοσμίως, δημιούργησε την εφαρμογή Rooms and More για να προσφέρει στους επαγγελματίες μια τεράστια ποικιλία καταλυμάτων και μια σειρά άλλων προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από μια μοναδική πλατφόρμα.

150.000 καταλύματα στα …δάκτυλα σας!
 
Το Τravelport Rooms and More δεν είναι απλά μια βάση δεδομένων αλλά σας προσφέρει  δυναμική πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο – ανεξάρτητα ποιο GDS χρησιμοποιείτε (αν χρησιμοποιείτε) έχετε απόλυτη ευελιξία για να κλείσετε και να αγοράσετε δωμάτια σε boutique ή 5άστερα ξενοδοχεία ή και low budget καταλύματα!
 
Η παγκόσμια παρουσίαση της Travelport και οι συνεργασίες της με ξενοδόχους, και παρόχους καταλυμάτων εξασφαλίζει ότι το Τravelport Rooms and More δίνει ανταγωνιστικές τιμές με online διαθεσιμότητα για καταλύματα σε κάθε ήπειρο και έτσι σας παρέχει την δυνατότητα να ικανοποιήσετε οποιοδήποτε αίτημα πελάτη σας!
 
To Τravelport Rooms and More προσφέρει μια πολύ απλή διαδικασία απόδοσης προμηθειών με μηνιαίες πληρωμές στο νόμισμα του δικαιούχου ταξιδιωτικού γραφείου …και πολλά περισσότερα !

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024