Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΠροϊόντοςΠαρουσίαση του Travelport Traversa™ for Corporate

Παρουσίαση του Travelport Traversa™ for Corporate

Οι δαπάνες σας που σχετίζονται με ταξιδια είναι σε συνεχή άνοδο; Είναι τα ετήσια εταιρικά έξοδα που αφορούν τα ταξίδια πολύ υψηλά; Εάν χρειάζεστε περισσότερο έλεγχο στο ταξιδιωτικό σας πρόγραμμα δεν είστε οι μόνοι.

Σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες όσων ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους το Travelport Traversa σας προσφέρει τον πιο εύκολο και βολικό δρόμο για να προγραμματίσετε και να “κλείσετε” τις πτήσεις σας. Οι πολυάσχολοι ταξιδιώτες απολαμβάνουν ένα φιλικό και έξυπνο περιβάλλον εργασίας, μέσω του οποίου μειώνουν το κόστος των ταξιδιών.

Αυτό το πολυεργαλείο συνδυάζει την ηλεκτρονική ταξιδιωτική πολιτική της εταιρείας, την online κράτηση από τον ίδιο τον ταξιδιώτη, το παγκόσμιο περιεχόμενο αλλά και τις εξατομικευμένες προτιμήσεις του πελάτη σε μία μόνο δυναμική λύση. Η ταξιδιωτική πολιτική μπορεί να “ραφτεί” ξανά ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες τις εταιρείας σας και των επιμέρους τμημάτων της δίνοντας σας εξ ολοκλήρου τον έλεγχο της εφαρμογής. Κείμενο Παρουσίασης Travelport Traversa™ for Corporate

http://www.travelport.com/Products/Travelport-Traversa-for-Corporations
e-mail : infoathens@travelport.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024