Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Παρουσίαση του Travelport ViewTrip™/Online Check-In

30 Αύγουστος 2011, 02:36

Το Travelport ViewTrip ειναι ένα παράδειγμα ανέξοδης λύσης που έχει καταφέρει να αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών και την παραγωγικότητα των πρακτόρων.

Η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες είναι πιο σημαντική από ποτέ στο σημερινό ανταγωνιστικό ταξιδιωτικό περιβάλλον.

Το ViewTrip προσφέρει στους ταξιδιώτες 24ωρη πρόσβαση στις εξατομικευμένες διαδρομές του με στοιχεία όπως η κατάσταση της πτήσης, οι πληροφορίες για το γεύμα, οι λεπτομέρειες για τον προορισμό και πολλά ακόμη. Οι όποιες αλλαγές μπορεί να προκύψουν ενημερώνονται αμέσως online κρατώντας τους πελάτες διαρκώς ενήμερους.

Οι πελάτες σας σχηματίζουν μακριές ουρές στον γκισέ του check in;
Καθώς οι ταξιδιώτες εξοικειώνονται με τη διαδιακασία του ηλεκτρονικού check in, γιατι να μην επεκτείνετε τις δυνατότητες αυτοεξυπηρέτησης μέσω του Travelport Online Check-in;

Διαθέσιμο μέσω του Travelport ViewTrip™, το ηλεκτρονικό check in επιτρέπει στους ταξιδιώτες που διαθέτουν είτε Galileo είτε Worldspan να κάνουν πανεύκολα ηλεκτρονική κράτηση πριν από την πτήση τους.

Χάρη στην ευκολία που προσφέρει το ηλεκτρονικό check in αυξάνεται η ικανοποίηση των πελατών προς την αεροπορική εταιρεία σας ενώ παράλληλα αυξάνεται και η παραγωγικότητα του προσωπικού της εταιρείας. Καθώς ο ταξιδιώτης φτάνει στο αεροδρόμιο έτοιμος για την πτήση μειώνεται η ανάγκη για προσωπικό που θα τον εξυπηρετήσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το προσωπικο να μπορεί να επικεντρωθεί στην εξυπηρέτηση πελατών καθώς και στις απαραίτητες επιχειρησιακές ενέργειες καταφέρνοντας έτσι να αναχωρήσει η πτήση στην ώρα της και κατά συνέπεια να εξοικονομηθούν χρήματα.

http://www.travelport.com/Products/Travelport-ViewTrip / http://www.travelport.com/Products/Travelport-Online-Check-in-Participation
e-mail: infoathens@travelport.comShare |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top