Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίαση ΠροϊόντοςΠαρουσίαση του Travelport e-Pricing™

Παρουσίαση του Travelport e-Pricing™

Η επιλογή της σωστής πλατφόρμας αγορών για όλα τα δίκτυα πώλησής σας μπορεί να είναι μεγάλη πρόκληση.

Απαιτείτε την ευελιξία, την ταχύτητα, και την ευκολία στη χρήση για να ικανοποιήσετε τους στόχους σας και τις αυξανόμενες προσδοκίες πελατών σας. Λογικό δεν είναι να εργαστείτε με την εταιρεία που τα ξεκίνησε όλα;

Η TravelPort, η πρωτοπόρα εταιρεία στην δημιουργία αγοραστικής πλατφόρμας της
GDS βιομηχανίας, συνεχίζει να επενδύει στις νέες τεχνολογίες ώστε να βελτιώσει τις υπηρεσίες της ανάλογα με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Το e-pricing της TravelPort ενώνει τις τιμές και τις αγορές σε μια ενιαία βάση πληροφοριών για να δημιουργήσει ένα φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο που
μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες οποιασδήποτε αεροπορικής εταιρείας. Οι πράκτορες και οι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο πελάτες έχουν εξίσου τη δυνατότητα να βάλουν πολλαπλά κρίτήρια στην αναζήτηση τους και η διαδικασία να είναι πιο ουσιαστική και χρήσιμη για αυτούς.

Με τη δυνατότητα για αγορές μεταξύ εκατομμυρίων ναύλων και εκατοντάδων χιλιάδων επιλογών διαδρομής σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα το e-Pricing ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ανάγκες των ταξιδιωτών.

http://www.travelport.com/Products/Travelport-e-Pricing-for-Airlines
e-mail: infoathens@travelport.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024