Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΓρ. Τάσιος: Σταθερή η Χαλκιδική στις προκρατήσεις από τη βρετανική αγορά για το 2012

Γρ. Τάσιος: Σταθερή η Χαλκιδική στις προκρατήσεις από τη βρετανική αγορά για το 2012

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing της Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος ενημερώνει για τη στρατηγική του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing της Χαλκιδικής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing της Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος, μιλώντας στο “traveldailynews” κατά την 27η Philoxenia, προχωρά σε προτάσεις για την έκθεση Philoxenia, ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά της. Επίσης, ενημερώνει για τις κρατήσεις του 2012, τη στρατηγική του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing της Χαλκιδικής, τις προσδοκίες του από το νέο κυβερνητικό σχήμα και την επίδραση του “Καλλικράτη” στον τουρισμό της περιοχής.

Διαλέξτε την ερώτηση που σας ενδιαφέρει και δείτε το αντίστοιχο βίντεο.

Ερώτηση 1
Κε Τάσιε, πώς είδατε τη φετινή Philoxenia και τι ανταπόκριση έχετε δει από κοινό;

Ερώτηση 2
Πριν λίγες μέρες είσασταν στην Wolrd Travel Market στο Λονδίνο. Ποια είναι τα μηνύματα για τις κρατήσεις του 2012 από την αγγλική αγορά αλλά και γενικότερα;

Ερώτηση 3
Γνωρίζουμε ότι πρόσφατα έχει ανασυσταθεί ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Marketing της Χαλκιδικής. Ποια είναι η δομή του και ποιοι οι στόχοι του;

Ερώτηση 4
Τι προσβλέπετε από το νέο κυβερνητικό σχήμα;

Ερώτηση 5
Ένα χρόνο μετά τον “Καλλικράτη”, πώς βλέπετε τουριστικά να κινείται η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας;

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024