Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

H ΗΟRECA 2012 ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου

Πάνος Φωτιάδης - 02 February 2012, 15:24

H ΗΟRECA 2012 ανοίγει τις πύλες της από το Σάββατο 4 έως την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

H ΗΟRECA 2012 ανοίγει τις πύλες της από το Σάββατο 4 έως την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η 7η HORECA 2012, έκθεση-θεσμός για το σύνολο του κλάδου, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή 390 και πλέον εκθετών σε πείσμα των καιρών και θα αναπτυχθεί σε 36.000 τμ. καταλαμβάνοντας και τα 4 Ηalls του εκθεσιακού κέντρου.

Η 7η HORECA αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού αποδεικνύει στην πράξη, πως παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, ο Τουρισμός και η Μαζική Εστίαση μπορούν να κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον. Μάλιστα, αναμένεται να καταρρίψει και το προηγούμενο ρεκόρ επαγγελματιών επισκεπτών (70.000), με αποτέλεσμα να καταστεί η μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση που έγινε ποτέ στη χώρα μας!

Oι διοργανωτές της HΟRECA υλοποιώντας ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας της έκθεσης, έχουν έρθει σε συμφωνία με 250 buyers προκειμένου να κλείσουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες στο πλαίσιο της έκθεσης.

Καινοτόμες παράλληλες θεματικές εκδηλώσεις.

Oι επισκέπτες της 7ης HORECA θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και σειρά παράλληλων θεματικών εκδηλώσεων που στοχεύουν στη λειτουργική αναβάθμιση των ξενοδοχειακών μονάδων και την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας ως αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού προϊόντος.

Περιγραφή: 7η HORECA     

Future Hotel Skins: Ένα νέο αρχιτεκτονικό project του ιταλικού studio Well-Tech που αλλάζει την όψη και την ψυχή των ξενοδοχείων συνδυάζοντας καινοτόμα υλικά και διαδραστικές τεχνολογίες. (Ηall 3)

HORECA Beer Festival: Mάθετε τα πάντα για την μπίρα σ’ ένα μοναδικό event. Γευθείτε μπίρες από όλο τον κόσμο και γνωρίστε τις νέες τάσεις και τα νέα brands. Ενημερωθείτε για το σωστό σερβίρισμα, γνωρίστε όλα τα νέα brands της μπίρας.
(Ηall 1)

Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCAE Hellas. Δείτε από κοντά τους Έλληνες baristi να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς για τον καλύτερο barista, το Latte Art, το Cupping, το Ibrik, και το Coffee in Good Spirit. (Ηall 1)

Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας: Έλληνες και ξένοι αρχιμάγειρες 20 πρεσβειών θα παρασκευάσουν παραδοσιακές συνταγές των χωρών τους με ελληνικές Α’ ύλες. (Ηall 4)


Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top