Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Τo νέο WIND F2G ήρθε και σε πάει θέατρο

15 March 2012, 16:20

Διαγωνισμός με προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις έχει ξεκινήσει στη σελίδα του WIND F2G στο facebook.

Προκλήσεις σε μια σειρά από θεατρικές παραστάσεις που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στην Αθήνα, προσφέρει στους φίλους του το νέο WIND F2G. O διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και οι θεατρόφιλοι κάνοντας like στη σελίδα του WIND F2G στο facebook, μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για 6 θεατρικές παραστάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες (τίτλο παράστασης, σενάριο και συντελεστές) και να επιλέξουν την παράσταση που προτιμούν στο σχετικό ημερολόγιο που βρίσκεται αναρτημένο στη σελίδα WIND F2G στο facebook. Συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί, μπορεί να αναδειχθούν οι τυχεροί που θα παρακολουθήσουν Δωρεάν μαζί με ένα ακόμη άτομο, την αγαπημένη τους θεατρική παράσταση.

Ο διαγωνισμός, που διεξάγεται σε συνεργασία με το Αθηνόραμα, ισχύει μέχρι τις 3 Απριλίου και αφορά τις παραστάσεις “Rent”, ”Αλήτες θεατρίνοι”, ”Μαραζώνω στην ξενιτιά”, ο ”Πατέρας”, ”Πλούτος” και ”Νύχτα της Ιγκουάνα”.

Το WIND F2G, με το τηλεοπτικό σποτ “Ληστεία” που ξεχωρίζει, έχει επιστρέψει ανανεωμένο, προσφέροντας δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, νέες απίθανες προσφορές και πολλούς διαγωνισμούς μέσω της σελίδας του στο facebook, αλλά και του νέου site www.f2g.gr, από το οποίο  δίνεται η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ παραγγελίας και αποστολής του νέου πακέτου WIND F2G.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top