Τελευταία νέα

nsHUB™

Το nsHUB™ XML Interface – Out απευθύνεται στους τουριστικούς οργανισμούς

ns HUB

Το nsHUB™ είναι ένας μηχανισμός επικοινωνίας γεωγραφικά κατανεμημένων ετερογενών συστημάτων και δημιουργίας κεντρικού κόμβου όπου συγκεντρώνονται και διαμοιράζονται τουριστικά προϊόντα και δεδομένα γενικότερα. Παρέχει τη δυνατότητα συλλογής δεδομένων από οπουδήποτε και διαμοιρασμού τους οπουδήποτε έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίξει διαφορετικά επιχειρησιακά μοντέλα ηλεκτρονικής διανομής του τουριστικού προϊόντος.

To nsHUB™ διασφαλίζει την επικοινωνία από και προς τρίτα συστήματα διανομής τουριστικού προϊόντος μέσω των XML Interface – Out (Sales) και XML Interface – In (Purchase).

Το nsHUB™ XML Interface – Out απευθύνεται στους τουριστικούς οργανισμούς που επιθυμούν να διαθέσουν τα προϊόντα του inventory τους (ιδίας παραγωγής ή τρίτων) σε ένα ευρύτερο δίκτυο πελατείας που ήδη δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο τουριστικών υπηρεσιών. Λειτουργεί είτε online real time είτε offline (export) ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας που υποστηρίζει ο κάθε συνεργάτης.

Το nsHUB™ XML Interface – In αφορά συνδέσεις XML με κανάλια διανομής που διαθέτουν ευρεία γκάμα τουριστικών προϊόντων. Απευθύνεται στους τουριστικούς οργανισμούς που θέλουν να εμπλουτίσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα με ευρεία προσφορά τουριστικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Η Netsemantics S.A έχει φροντίσει να δημιουργήσει συνδέσεις με εταιρίες που διαθέτουν πολύχρονη παρουσία στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου τουριστικών προϊόντων.

Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα εφαρμογής business rules και κεντρικής διαχείρισης των ενοποιημένων προϊόντων όπως: διαχείριση τιμολογιακής πολιτικής, δυνατότητα προτεραιότητας σε προϊόντα συγκεκριμένου προμηθευτή, έλεγχος credit limit κ.α. Η κεντρική διαχείριση γίνεται μέσω του nsTravel και από ένα μόνο σημείο ανεξαρτήτως του αριθμού των προμηθευτών και της πολυπλοκότητας του συστήματος. Αυτό με τη σειρά του κάνει τη διαχείριση εξαιρετικά εύκολη εξοικονομώντας πόρους.

Το nsHUB μπορεί να υποστηρίξει πολλούς τύπους προϊόντων όπως: ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια, τουριστικά πακέτα, εκδρομές, κρουαζιέρες κ.α.) και να εφαρμόσει πολλαπλές εμπορικές πολιτικές.

Το nsHUB™ σε συνδυασμό με το nsTravel™ Backoffice και nsTIS™ front office, δίνει την δυνατότητα στους ταξιδιωτικούς οργανισμούς να συμμετέχουν στα ηλεκτρονικά δίκτυα διανομής διασφαλίζοντας:

  • την ποιότητα παροχής υπηρεσιών και την ασφάλεια που μπορούν να εξασφαλίσουν τα data centers με χαμηλό σχετικά κόστος
  • την αυτοματοποίηση των διαδικασιών εφαρμογής εμπορικής πολιτικής, μεταφοράς δεδομένων κλπ 
  • την εισαγωγή των πληροφοριών μία μόνο φορά στο σύστημα 
  • τον απόλυτο έλεγχο της οικονομικής εκκαθάρισης των συναλλαγών
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024