Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηSivota Diamond Spa Resort: Προσιτή πολυτέλεια που γοητεύει

Sivota Diamond Spa Resort: Προσιτή πολυτέλεια που γοητεύει

Το ξενοδοχείο Sivota Diamond Spa Resort βρίσκεται στο μαγευτικό χωριό ‘Σύβοτα’ της Θεσπρωτίας χτισμένο στο λόφο του οικισμού πάνω από την παραλία της Μπέλλα Βράκα. Είναι ένα συγκρότημα υψηλής αισθητικής και υπηρεσιών που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Διαθέτει ποικιλία δωματίων από απλά δίκλινα, μέχρι και δωμάτια με ιδιωτική πισίνα και βίλλες. Το spa του κατάλληλα διαμορφωμένο, ώστε να επαναφέρει τη χαμένη ενέργεια και να φροντίσει για την αναζωογόνηση της ψυχής και του σώματος. Ο συνεδριακός χώρος του δυναμικότητας 180 ατόμων και η βοηθητική αίθουσα 30 ατόμων φιλοξενούν συνέδρια από όλη την Ελλάδα.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Sivota Diamond Spa Resort βρίσκεται σε απόσταση 310χλμ από την Θεσσαλονίκη και 460χλμ από την Αθήνα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Η πρόσβαση στην περιοχή μπορεί να γίνει οδικώς από την Εγνατία και την Ιόνια Οδό, ακτοπλοϊκώς μέσω Ηγουμενίτσας που απέχει μόλις 24χλμ, και τέλος αεροπορικώς μέσω των αεροδρομίων των Ιωαννίνων, του Ακτίου και της Κέρκυρας.

Sivota Diamond Spa Resort

Μεγάλη ποικιλία δωματίων

Μεγάλα δωμάτια με ονειρική θέα, εργονομικά bungalows, άνετες σουίτες και πολυτελείς βίλες παρέχουν τις αυθεντικότερες εμπειρίες φιλοξενίας. Χώροι προσεγμένοι ως την τελευταία λεπτομέρεια, minimal design και γήινοι τόνοι, με μπαλκόνια ή αυλές με ιδιωτικές πισίνες και όλες τις σύγχρονες παροχές, χαρίζουν ηρεμία, χαλάρωση και ζωογόνα, κοσμοπολίτικη λάμψη.

Δωμάτια:

Τα δωμάτια βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου. Η πρόσβαση γίνεται από τις σκάλες ή με ασανσέρ και συνιστάται για άτομα με ειδικές ανάγκες.

  • Δύο δίκλινα δωμάτια 21 μ², με θέα θάλασσα.
  • Τέσσερα δίκλινα δωμάτια 21 μ², με θέα στο λιμάνι και το βουνό ταυτόχρονα.
  • Δύο δίκλινα δωμάτια 24 μ², ανεξάρτητα, με θέα βουνό.

Bungalows:

Τα bungalows βρίσκονται σε διώροφα κτίρια, μέσα στους κήπους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Οι μεγάλες επιπλωμένες βεράντες τους αγναντεύουν το σμαραγδένιο Ιόνιο.

  • Δεκαοχτώ δίκλινα bungalows 24 μ², με θέα θάλασσα.
  • Δεκατρία δίκλινα bungalows 28 μ², με θέα θάλασσα.
  • Έξι δίκλινα bungalows 28 μ², με θέα θάλασσα και ενδιάμεσες πόρτες.
  • Έξι δίκλινα bungalows 24 μ², με ιδιωτική πισίνα και θέα θάλασσα.
  • Τρία δίκλινα bungalows 28 μ², με ιδιωτική πισίνα και θέα θάλασσα.
  • Δύο δίκλινα bungalows 24 μ², με ιδιωτική πισίνα, θέα θάλασσα και ενδιάμεσες πόρτες.

Sivota Diamond Spa Resort - Room

Junior Suites:

Οι Junior suites βρίσκονται σε διώροφα κτίρια, μέσα στους κήπους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

  • Τέσσερις Junior suites 32 μ², με θέα θάλασσα.
  • Τρεις Junior suites 32 μ², με θέα το βουνό.

Deluxe Villas:

Οι πολυτελείς βίλλες, ανεξάρτητες από το υπόλοιπο ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκονται μέσα στους κήπους προς το γραφικό λιμανάκι των Συβότων, και έχουν θέα το καταπράσινο βουνό, με ιδιωτικές πισίνες, για όσους επιθυμούν διακριτική απομόνωση και πολυτελή διαμονή.

  • Τρεις βίλλες 45 μ², αποτελούμενες από δύο δωμάτια η κάθε μία, με θέα τον κόλπο και το γραφικό λιμανάκι των Συβότων και με ιδιωτικές πισίνες.

Sivota Diamond Spa Resort - Restaurant

Ελληνικές γεύσεις με κομψή παρουσίαση

Κομψοί, προσεγμένοι χώροι, απίστευτη θέα, θεϊκές οσμές και γεύσεις, εξαιρετικής ποιότητας υλικά και άψογο σέρβις. Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο εστιατόρια, και ένα Pool Snack Bar.

Κεντρικό εστιατόριο «Εφύρα»

Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου «Εφύρα» εξυπηρετεί όλα τα γεύματα της ημέρας. Το πρωινό και το δείπνο προσφέρονται σε μπουφέ, ενώ για το μεσημεριανό γεύμα το εστιατόριο λειτουργεί a la carte.

A la carte εστιατόριο «Θέα»

Το a la carte εστιατόριο «Θέα» βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κεντρικού κτιρίου του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και έχει μια μεγάλη βεράντα με θέα το απόλυτο μπλε θάλασσας κι ουρανού. Λειτουργεί μόνο για δείπνο και προσφέρει εξαιρετικές γαστριμαργικές δημιουργίες εξειδικευμένης κουζίνας.

Pool snack bar «Ίριδα»

Το Pool snack bar «΄Ιριδα» λειτουργεί από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ και προσφέρει εκτός από ποτά και μικρά γεύματα.

Sivota Diamond Spa Resort - Spa

Χαλαρωτικό Spa με ευεργετικές θεραπείες

Ένας ναός χαλάρωσης, κατάλληλα διαμορφωμένος, ώστε να επαναφέρει τη χαμένη ενέργεια και να φροντίσει για την αναζωογόνηση της ψυχής και του σώματος. Ο εκπληκτικός χώρος του Diamond Spa Center με όμορφο υδάτινο διάκοσμο περιλαμβάνει μια εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, χαμάμ, σάουνα, θερμαινόμενες καρέκλες και ιδιαίτερους χώρους μασάζ, θεραπειών και καλλωπισμού. Προσφέρονται ειδικά προγράμματα ευεξίας, αναζωογόνησης και ομορφιάς. Εδώ, η κάθε θεραπεία γίνεται με προσοχή και δέος ιεροτελεστίας. Για τους πελάτες του ξενοδοχείου η χρήση του χαμάμ, του γυμναστηρίου, της σάουνας καθώς και της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας είναι δωρεάν. Το Diamond Spa Center λειτουργεί και ως club με μέλη που μπορεί να μη διαμένουν στο ξενοδοχείο.

Sivota Diamond Spa Resort - Spa

Επιτυχημένα συνέδρια σε καταπληκτικό περιβάλλον

Το Sivota Diamond Spa Resort διαθέτει συνεδριακές εγκαταστάσεις πλήρως εξοπλισμένες, που αποτελούνται από μια αίθουσα συνεδρίων χωρητικότητας 180 ατόμων και μία αίθουσα συναντήσεων για 30 άτομα. Άρτια οργάνωση, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Η αίθουσα συνεδρίων συνδυάζει λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική, διαθέτει οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας (projectors, TV, DVD, οθόνη, Internet, μικροφωνική εγκατάσταση κ.ά.) και είναι ιδανική για τη διοργάνωση συνεδρίων, επιδείξεων, παρουσιάσεων, ημερίδων, σεμιναρίων, δειγματισμών και ειδικών εκδηλώσεων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απ’ευθείας με το ξενοδοχείο στο +30 26650 93286 ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του στο www.sivotadiamond.gr .

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024