Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σύμβουλοι Εξοικονόμησης Ενέργειας

23 Οκτώβριος 2012, 12:09

Η Ecmklima είναι μια Eταιρεία Μηχανολόγων Mηχανικών που αναλαμβάνει υπεύθυνα την παροχή υπηρεσιών ενεργειακής αναβάθμισης ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.


http://www.ecmklima.com

Σύμβουλοι Εξοικονόμησης Ενέργειας

Υπάρχουν θαυμαστές τεχνολογίες και επιλογές συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού, αερισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης που χρησιμοποιούνται σε σύγχρονα ξενοδοχεία στην Ευρώπη και αλλού. Σκεφτείτε να προσαρμοστούν στις μοναδικές απαιτήσεις του κτιρίου σας και στο διαθέσιμο προϋπολογισμό σας πετυχαίνοντας το βέλτιστο σενάριο ενεργειακής απόδοσης και κόστους.
ΣΩΛΗΝΕΣ
Η Ecmklima ως μία εξειδικευμένη εταιρεία Μηχανολόγων μηχανικών, που έχουν υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειρίας στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών σε ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, κολυμβητήρια, κτίρια γραφείων κλπ και στην επίτευξη ιδανικών συνθηκών άνεσης στους χώρους, αναλαμβάνει υπεύθυνα την παροχή υπηρεσιών ενεργειακής αναβάθμισης απλούστερων ή πολύπλοκων εγκαταστάσεων.

Τα βασικά στελέχη της εταιρείας είχαν ως κύριο αντικείμενο την Μελέτη – Επίβλεψη εγκαταστάσεων κλιματισμού αρκετών από τα μεγαλύτερα έργα που κατασκευάστηκαν στη χώρα μας τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Η εμπειρία αυτή σε συνδυασμό με την ενεργειακή μελέτη και τη διαρκή έρευνα στην εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων μας οδηγεί στις προτάσεις σχεδίασης με τη βέλτιστη εξοικονόμηση-αποπληρωμή.

Εγκατάσταση σωλήνων

Aπαιτείται στο κτίριο :

- Ενεργειακή αναβάθμιση, 
- Εφαρμογή νέων τεχνολογιών,
- Επίλυση λειτουργικών προβλημάτων,
- Επίτευξη ιδανικών συνθηκών, 

Χωρίς άσκοπη χρήση οικονομικών πόρων


Αναλαμβάνουμε ένα ή όλα τα στάδια ολοκλήρωσης έργου:

        - Μελέτη – Επίβλεψη
        - Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
        - Διαχείριση – Διοίκηση Έργου
        - Κατασκευή - Λειτουργία 
Διαγράμματα

  • Εφαρμόζουμε εξελιγμένο διεθνές λογισμικό ωριαίας ανάλυσης με επεξεργασία των κλιματολογικών δεδομένων και όλων των παραμέτρων λειτουργίας, προσομοιώνουμε την υπάρχουσα εγκατάσταση, το κέλυφος και το κατάλληλο σύστημα - πηγή ενέργειας για επίτευξη βέλτιστης σχέσης απόδοσης / κόστους.
  • Εφαρμόζουμε στοχευμένα νέες τεχνολογίες και ‘’έξυπνα’’ συστήματα σε υπάρχονταΕγκατάσταση λεβητοστάσια επιφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στην μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου.
  • Αναλύουμε στον επενδυτή εφικτές επεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης, με σκοπό την παρουσίαση αναλυτικής τεχνικής πρότασης – μελέτης εφαρμογής που περιλαμβάνει τεχνικές προδιαγραφές, κατασκευαστικά σχέδια ακριβείας, τρισδιάστατη απεικόνιση μηχανοστασίων και διελεύσεων, ενεργειακή ανάλυση συστημάτων και τη σύνταξη προσφοράς κατασκευής.
  • Προσφέρουμε ευελιξία και προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις ανάγκες του έργου κάνοντας απλή και γρήγορη τη κατασκευή του.


ECM KLIMA O.E.
Θουκυδίδου 67 - Άλιμος
τηλ. 210 99.69.290 - fax. 210 9949029
e-mail: [email protected]
http://www.ecmklima.comShare |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top