Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ξενοδοχεία: Προσέξτε τις πισίνες σας...

07 Δεκέμβριος 2012, 09:58

Ενισχύεται η πρωτοβουλία 'Ασφάλεια στις Πισίνες' του Γερμανικού Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων (DRV), με συμμετοχή πλέον όλων των μεγάλων tour operators της χώρας. Εθελοντές 'ελεγκτές' σαρώνουν εκατοντάδες ξενοδοχεία στους προορισμούς.

Και ο tour operator Alltours εντάχθηκε στην πρωτοβουλία “Ασφάλεια στις Πισίνες” του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Γερμανίας DRV -του αντίστοιχου ΣΕΤΕ της Γερμανίας- στο πλαίσιο της οποίας εκατοντάδες ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς βρίσκονται στο “μικροσκόπιο” των ειδικά εκπαιδευμένων εθελοντών του προγράμματος και τη θερινή και τη χειμερινή περίοδο.Μέχρι στιγμής, έχουν ελεγχθεί 450 ξενοδοχεία στην Ισπανία με περίπου 1.800 πισίνες και άλλα 300 ξενοδοχεία στην Τουρκία, με περισσότερες από 1.500 πισίνες.

Αυτήν την περίοδο ελέγχονται 300 ξενοδοχεία στα Κανάρια Νησιά και άλλα 128 ξενοδοχεία στην Αίγυπτο.

Δεν είδαμε κάποια αναφορά στην Ελλάδα, αλλά είναι βέβαιο ότι αν δεν έχουν ήδη ελεγχθεί πισίνες σε ελληνικά ξενοδοχεία, τότε αυτό θα γίνει σίγουρα την επόμενη περίοδο.

Στην πρωτοβουλία που υλοποιείται από τον DRV λόγω των προβλημάτων ασφαλείας που είχαν καταγραφεί σε πισίνες ξενοδοχείων και είχαν προκληθεί και πολλοί θάνατοι παιδιών, συμμετέχουν -αλλά και τη χρηματοδοτούν- όλοι οι μεγάλοι Tour Operators της Γερμανίας.

Οι εθελοντές “ελεγκτες”, εάν εντοπίσουν θέματα ασφαλείας ή ποιότητας στην πισίνα κάποιου ξενοδοχείου, ενημερώνουν άμεσα και το ξενοδοχείο και τον tour operator με τον οποίο συνεργάζεται και εισηγούνται και τρόπους αντιμετώπισης των κενών και των προβλημάτων.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top