Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

'Rotation' διευθυντών στον ΕΟΤ

07 Δεκέμβριος 2012, 11:28

Σε νέες μετακινήσεις Προϊσταμένων σε νευραλγικές Διευθύνσεις του ΕΟΤ προχωρεί η διοίκηση του Οργανισμού. 'Άγνωστος χ' προς το παρόν, η Διεύθυνση Διαφήμισης.

Οριστικοποιήθηκαν χθες αργά το απόγευμα και ανακοινώνονται σήμερα οι μετακινήσεις Προισταμένων σε βασικές Διευθύνσεις του ΕΟΤ, για τις οποίες τόσος λόγος έχει γίνει -και από εμάς- το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετακινούνται η κα Α. Βαρελά, από τη Διεύθυνση Διαφήμισης στη Διεύθυνση Επιθεώρησης, η κα Π. Γκόλφη από τη Διεύθυνση Μελετών και Επενδύσεων στη Διεύθυνση Ποιοτικού Ελεγχου, η κα Ι. Κουρεμένου από τη Διεύθυνση Ποιοτικού Ελέγχου στη Διεύθυνση Μελετών και Επενδύσεων, η κα Ε. Μακροπούλου από τη Διεύθυνση Επιθεώρησης στην ΠΥΤ Αττικής.

Η θέση Προϊσταμένου στη νευραλγική Διεύθυνση Διαφήμισης θα καλυφθεί από στέλεχος που θα επιλεγεί εντός των επομένων ημερών.

Επ’αυτού ακούγονται διάφορα, μεταξύ των οποίων και το ότι υπήρχε σκέψη για κάλυψή της από στέλεχος από άλλο δημόσιο φορέα, διαδικασία, όμως, που εμφανίζει πολλές δυσκολίες...

Σημειώνουμε ότι τις τελευταίες μέρες έγιναν και μετακινήσεις πέντε υπαλλήλων από τις Διευθύνσεις Διαφήμισης και Επιθεώρησης, προς ενίσχυση της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Αυτά προς το παρόν... Υπάρχουν και κάποιες άλλες κινήσεις που ετοιμάζονται, αλλά ακόμα δεν είναι σχηματοποιημένες και πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top