Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Έξαρση αναζητήσεων για one way ταξίδια, καταγράφει το skyscanner!

12 Δεκέμβριος 2012, 12:24

Κάθε θεωρία εσχατολογίας έχει τη γοητεία αλλά και τις αγωνίες της. Η παγκόσμια 'ανησυχία' για το αν και τι θα συμβεί την 21η Δεκεμβρίου αποτυπώνεται και στις ταξιδιωτικές συμπεριφορές των ημερών. Και μεταξύ των δύο σημείων ενδιαφέροντος και το χωρίο της Διδώς Σωτηρίου στα ορεινά της Εφέσου!

Μπορεί κάποιοι από εμάς να το αμπελοφιλοσοφούμε το θέμα γενικότερα και πολλοί άλλοι να μην δίνουν καμία σημασία, αλλά είναι και πάρα πολλοί εκείνοι που δίνουν μεγάλη βάση και προετοιμάζονται καταλλήλως. Για την 21η Δεκεμβρίου και το τέλος του αστρονομικού κύκλου, βάσει του ημερολογίου των Μάγιας, ο λόγος. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του skyscanner, έχουν εκτοξευθεί σε πρωτόγνωρα επίπεδα οι αναζητήσεις πτήσεων... άνευ επιστροφής προς διάφορα μέρη του κόσμου, αλλά κυρίως προς τα δύο χωριά, ένα στη Νότιο Γαλλία, το Bugarach και το άλλο στην Άνω Έφεσσο, στην Τουρκία το Şirince ή Κιρκιντζές (και αν σας θυμίζει κάτι αυτό, είναι το χωριό καταγωγής της Διδώ Σωτηρίου, από το οποίο εκδιώχθηκε η οικογένειά της μαζί με άλλους κατοίκους το 1922)!Δεν το έχουμε ερευνήσει περισσότερο, αλλά φαίνεται ότι επικρατεί η θεωρία πως στα δύο αυτά σημεία, όσοι βρεθούν εκεί, θα είναι ασφαλείς σε περίπτωση που θα έρθουν τα πάνω, κάτω και γενικώς “θα πέσει ο Ουρανός στο κεφάλι μας”, όπως διαχρονικά φοβόντουσαν οι Γαλάτες.

Η 22η Δεκεμβρίου, πάντως, σύμφωνα με το skyscanner, εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως η μέρα με τον μεγαλύτερο φόρτο ταξιδιών και αναχωρήσεων προς προορισμούς των γιορτών.

Τια να πούμε, κοντός ψαλμός αλληλούϊα...

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top