Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Air Canada rouge: Ο τουριστικός βραχίονας της Air Canada που θα φθάνει και Αθήνα

19 Δεκέμβριος 2012, 10:20

Σε κινήσεις στρατηγικής διείσδυσης στη διεθνή τουριστική αγορά προχωρά η Air Canada, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων μία νέα αεροπορική εταιρεία που θα προσφέρει οικονομικές πτήσεις προς τουριστικούς προορισμούς, την Air Canada rouge. Μεταξύ των προορισμών και η Αθήνα.

Μία νέα αεροπορική εταιρεία που θα επικεντρωθεί στον τουριστικό τομέα, ανακοίνωσε η Air Canada. Η νέα εταιρεία που “βαπτίστηκε” Air Canada rouge, θα ξεκινήσει πτήσεις με ειδικές οικονομικές τιμές τον Ιούλιο του 2013, σε πλειάδα προορισμών μεταξύ των οποίων και η Αθήνα. Η Air Canada rouge θα συνεργάζεται απευθείας με το τουριστικό σκέλος του Ομίλου, Air Canada Vacations και ανακοινώθηκαν και νέες πτήσεις προς Βενετία και Εδιμβούργο.

Με την ανακοίνωση της νέας εταιρείας, προσφέρονται προνομιακές τιμές για αυτούς του δύο προορισμούς, για Αθήνα, Κούβα, Δομινικανή Δημοκρατία, Τζαμάικα και Κόστα Ρίκα.

Η εταιρεία θα αναλάβει τις εποχιακές πτήσεις από Τορόντο και Μόντρεαλ της Air Canada για Αθήνα με σχέδια για περαιτέρω επέκταση και ανάλογα με τη ζήτηση και σε μεγαλύτερη συχνότητα.

Πτήσεις προς Αθήνα ξεκινά από 1η Απριλίου και η Ukraine International, με πέντε πτήσεις την εβδομάδα αλλά και προς Θεσσαλονίκη, με μία πτήση την εβδομάδα από 27 Απριλίου μέχρι 28 Σεπτεμβρίου.

Η Ukraine International ανακοίνωσε οκτώ νέα δρομολόγιο και είναι πιθανό, σε κάποια από αυτά να αναλάβει υφιστάμενες πτήσεις της Aerosvit.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top