Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςTourism LobbyAir Canada rouge: Ο τουριστικός βραχίονας της Air Canada που θα φθάνει και Αθήνα

Air Canada rouge: Ο τουριστικός βραχίονας της Air Canada που θα φθάνει και Αθήνα

Σε κινήσεις στρατηγικής διείσδυσης στη διεθνή τουριστική αγορά προχωρά η Air Canada, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων μία νέα αεροπορική εταιρεία που θα προσφέρει οικονομικές πτήσεις προς τουριστικούς προορισμούς, την Air Canada rouge. Μεταξύ των προορισμών και η Αθήνα.

Μία νέα αεροπορική εταιρεία που θα επικεντρωθεί στον τουριστικό τομέα, ανακοίνωσε η Air Canada. Η νέα εταιρεία που “βαπτίστηκε” Air Canada rouge, θα ξεκινήσει πτήσεις με ειδικές οικονομικές τιμές τον Ιούλιο του 2013, σε πλειάδα προορισμών μεταξύ των οποίων και η Αθήνα. Η Air Canada rouge θα συνεργάζεται απευθείας με το τουριστικό σκέλος του Ομίλου, Air Canada Vacations και ανακοινώθηκαν και νέες πτήσεις προς Βενετία και Εδιμβούργο.

Με την ανακοίνωση της νέας εταιρείας, προσφέρονται προνομιακές τιμές για αυτούς του δύο προορισμούς, για Αθήνα, Κούβα, Δομινικανή Δημοκρατία, Τζαμάικα και Κόστα Ρίκα.

Η εταιρεία θα αναλάβει τις εποχιακές πτήσεις από Τορόντο και Μόντρεαλ της Air Canada για Αθήνα με σχέδια για περαιτέρω επέκταση και ανάλογα με τη ζήτηση και σε μεγαλύτερη συχνότητα.

Πτήσεις προς Αθήνα ξεκινά από 1η Απριλίου και η Ukraine International, με πέντε πτήσεις την εβδομάδα αλλά και προς Θεσσαλονίκη, με μία πτήση την εβδομάδα από 27 Απριλίου μέχρι 28 Σεπτεμβρίου.

Η Ukraine International ανακοίνωσε οκτώ νέα δρομολόγιο και είναι πιθανό, σε κάποια από αυτά να αναλάβει υφιστάμενες πτήσεις της Aerosvit.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024