Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διαδικτυακή πλατφόρμα διαγωνισμών και αξιοποίησης ακινήτων δημιουργεί η ΕΤΑΔ

02 Ιανουάριος 2013, 14:42

Αισιόδοξα ως προς το δυνητικό ενδιαφέρον αξιοποίησης των τουριστικών ακινήτων που διαχειρίζεται, μπαίνει η ΕΤΑΔ στο 2013. Και αποφάσισε να δημιουργήσει εξειδικευμένο διαδικτυακό 'εργαλείο' για τη διαχείριση και διενέργεια των σχετικών διαδικασιών, προσδοκώντας σε περισσότερες συμμετοχές, πληρέστερη ενημέρωση και λιγότερη γραφειοκρατία.

Τώρα και… ηλεκτρονικές δημοπρασίες και διαγωνισμοί για την αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων. Στην Ανάπτυξη Διαδικτυακής Πύλης με Ενσωματωμένο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διενέργειας και Διαχείρισης Ηλεκτρονικών διαγωνισμών Ακινήτων και Κατάρτιση των Διαχειριστών της, προχωρεί η ΕΤΑΔ μέσω πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και υποβολής προτάσεων.

Στόχος του έργου είναι η δημιουργία και ενεργοποίηση της λειτουργίας “μιας σύγχρονης, ισχυρής, ασφαλούς και λειτουργικής Διαδικτυακής Πύλης της ΕΤΑΔ για την προβολή των ακινήτων της με ενσωματωμένο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διενέργειας και διαχείρισης ηλεκτρονικών διαγωνισμών (electronic auctions)”.

Στις προτάσεις θα αναφέρεται ο μέγιστος χρόνος υλοποίησης του Έργου, η ενδεικτική αμοιβή για το σύνολο αυτού, συμπεριλαμβανομένων όλων των δαπανών και κάθε μορφής εξόδων, οι τεχνολογίες υλοποίησής του, η αρχιτεκτονική, καθώς και το ενδεικτικό κόστος σύναψης ετήσιου συμβολαίου συντήρησης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους για τα ανωτέρω,καθώς και για όποια θέματα ζητούνται προτάσεις σε σχετικό κείμενο τεχνικών προδιαγραφών που έχει αναρτηθεί στο site της εταιρείας.

Οι προτάσεις θα κατατίθενται έως την 15:00 μμ της 14 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΤΑΔ προσδοκά από τη λειτουργία της Διαδικτυακής Πύλης:

  • Να δημιουργηθεί ένα κομβικό σημείο προβολής των προς αξιοποίηση ακινήτων που διαχειρίζεται.
  • Να δημιουργηθεί ένα κομβικό σημείο πληροφόρησης για όσα εκ των ακίνητων που διαχειρίζεται, διατίθενται προς πώληση ή μίσθωση.
  • Να παρέχονται ολοκληρωμένες πληροφορίες για κάθε ακίνητο.
  • Να δοθεί η δυνατότητα αγοράς ή μίσθωσης ακινήτων σε όλους τους Έλληνες σε όλη τη χώρα, καθώς και σε πολιτές εντός ή εκτός ΕΕ με απλές διαδικασίες και χωρίς τη μετακίνησή τους, εφόσον έχουν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα. Να παρέχει διαφάνεια στις πράξεις πώλησης ή μίσθωσης.

Το Δημόσιο να έχει το μέγιστο δυνατό όφελος.

Ενδιαφέρουσα παρέμβαση. Να δούμε και τα κόστη που θα προκύψουν, αλλά και το σύστημα σε φάση λειτουργίας.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top