Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

'Greece, its for life'...

17 Ιανουάριος 2013, 13:06

Πολλά ακούμε και βλέπουμε το τελευταίο διάστημα για επικοινωνιακά σχέδια, branding και rebranding, τώρα μας προκύπτει άλλο ένα, "εθνικού χαρακτήρα" αυτό, με στόχο την αποκατάσταση της εικόνας της Ελλάδας. Εκπονείται με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ψάξαμε και το θέμα της χθεσινής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο το rebranding της Ελλάδας στο εξωτερικό. Δε μείναμε με την εντύπωση ότι ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις, αυτό που μάθαμε είναι ότι παρουσιάστηκε από τον ΥΠΕΞ, Δ. Αβραμόπουλο, ένα σχέδιο επικοινωνιακού χαρακτήρα για την αποκατάσταση της εικόνας της χώρας μας, εν όψει και κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας στο πρώτο εξάμηνο του 2014, υπό τον γενικότερο “τίτλο” ή slogan “Greece, its for life”...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το σχέδιο συνθέτει ένα πλέγμα δράσεων και εικαστικών-επικοινωνιακών παρεμβάσεων, αλλά από ό,τι καταλάβαμε, ακόμα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο σχεδιασμού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης,  συνεργάτες του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και άλλοι.

Αναμένουμε νεότερα και περισσότερα εν ευθέτω χρόνω.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top