Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςTourism LobbyAegean: Νέοι προορισμοί από Αθήνα για το 2013

Aegean: Νέοι προορισμοί από Αθήνα για το 2013

Επεκτείνει το δίκτυό της η Aegean για τη φετινή περίοδο, προσθέτοντας πέντε ακόμα προορισμούς από Αθήνα, ενώ επιστρέφει και στο Βερολίνο. Παράλληλα, τουρκική εταιρεία charter ετοιμάζεται για Μύκονο.

Και άλλους νέους προορισμούς προγραμματίζει στο πτητικό της έργο η Aegean Airlines για την περίοδο του 2013. Μπακού, Λυών, Μάνστεστερ, Αγ. Πετρούπολη και Βαρσοβία, από Αθήνα, ενώ ξεκινά ξανά πτήσεις και προς το Βερολίνο από τα τέλη Απριλίου.

Οι πτήσεις προς την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν προγραμματίζονται για τέλη Μαΐου, δύο την εβδομάδα, όπως δύο την εβδομάδα θα είναι και οι πτήσεις για Λυών (Ιούνιος – Σεπτέμβριος), Μάνστεστερ (από Μάιο), Αγ. Πετρούπολη (από Μάιο). Για Βαρσοβία και Βερολίνο θα υπάρχουν τρεις πτήσεις την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το airline routes, το δρομολόγιο που είχε ανακοινωθεί πρόσφατα Καλαμάτα – Μόναχο – Ντίσελντορφ και το οποίο ξεκινάει στις 12 Μαρτίου, τελικά δε θα περιλαμβάνει το δεύτερο σκέλος.

Θυμίζουμε ότι η Aegean έχει προσθέσει άλλες 12 πτήσεις για τη φετονή περίοδο, από Ηράκλειο, Κέρκυρα, Κω, Ρόδο, Καλαμάτα και Λάρνακα, προς ευρωπαικούς προορισμούς.

Έχουμε άλλη μία πληροφορία αεροπορική, να τη μεταφέρουμε και αυτή.

Η τουρκική αεροπορική εταιρεία Atlas Jet airlines πρόκειται να ξεκινήσει πτήσεις charter προς τη Μύκονο, για τη θερινή περίοδο, από Κωνσταντινούπολη και άλλους προορισμούς στην Τουρκία. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι έχει ήδη λάβει τις σχετικές εγκρίσεις, ενώ, προς το παρόν, δεν έχει εξετάσει άλλους ελληνικούς προορισμούς.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024