Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Aegean: Νέοι προορισμοί από Αθήνα για το 2013

22 Ιανουάριος 2013, 10:56

Επεκτείνει το δίκτυό της η Aegean για τη φετινή περίοδο, προσθέτοντας πέντε ακόμα προορισμούς από Αθήνα, ενώ επιστρέφει και στο Βερολίνο. Παράλληλα, τουρκική εταιρεία charter ετοιμάζεται για Μύκονο.

Και άλλους νέους προορισμούς προγραμματίζει στο πτητικό της έργο η Aegean Airlines για την περίοδο του 2013. Μπακού, Λυών, Μάνστεστερ, Αγ. Πετρούπολη και Βαρσοβία, από Αθήνα, ενώ ξεκινά ξανά πτήσεις και προς το Βερολίνο από τα τέλη Απριλίου.

Οι πτήσεις προς την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν προγραμματίζονται για τέλη Μαΐου, δύο την εβδομάδα, όπως δύο την εβδομάδα θα είναι και οι πτήσεις για Λυών (Ιούνιος - Σεπτέμβριος), Μάνστεστερ (από Μάιο), Αγ. Πετρούπολη (από Μάιο). Για Βαρσοβία και Βερολίνο θα υπάρχουν τρεις πτήσεις την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το airline routes, το δρομολόγιο που είχε ανακοινωθεί πρόσφατα Καλαμάτα - Μόναχο - Ντίσελντορφ και το οποίο ξεκινάει στις 12 Μαρτίου, τελικά δε θα περιλαμβάνει το δεύτερο σκέλος.

Θυμίζουμε ότι η Aegean έχει προσθέσει άλλες 12 πτήσεις για τη φετονή περίοδο, από Ηράκλειο, Κέρκυρα, Κω, Ρόδο, Καλαμάτα και Λάρνακα, προς ευρωπαικούς προορισμούς.

Έχουμε άλλη μία πληροφορία αεροπορική, να τη μεταφέρουμε και αυτή.

Η τουρκική αεροπορική εταιρεία Atlas Jet airlines πρόκειται να ξεκινήσει πτήσεις charter προς τη Μύκονο, για τη θερινή περίοδο, από Κωνσταντινούπολη και άλλους προορισμούς στην Τουρκία. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι έχει ήδη λάβει τις σχετικές εγκρίσεις, ενώ, προς το παρόν, δεν έχει εξετάσει άλλους ελληνικούς προορισμούς.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top