Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Χαλκιδική: Πρώτο... 'διαβατήριο' για το 'ελληνικό πρωϊνό' στην Πόλη

25 Ιανουάριος 2013, 13:00

Το 'Ελληνικό Πρωϊνό' είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και ουσιαστικά προγράμματα που έχουμε δει τελευταία στον Τουρισμό. Και με τα πρώτα τοπικά συμφωνα σε πλήρη ισχύ, ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί και στο διεθνές πεδίο, ως εφόδιο ενίσχυσης της προβολής του τουριστικού μας προιόντος.

Κόσμος πολύς και λαός από τον τουρισμό δίνει το παρών από χθες στην διεθνή τουριστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης, EMITT 2013. Σχεδόν όλες οι τουριστικές περιοχές της χώρας έχουν κάποιου είδους παρουσία στην Πόλη, αλλά κυρίως προορισμοί και επιχειρήσεις από τη Β. Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου.

Ένα καινοτόμο και ενδιαφέρον στοιχείο, είναι ότι με πρωτοβουλία και μέριμνα του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής της Χαλκιδικής σε συνεργασία με το ΞΕΕ, ταξιδεύει και για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας, το “Ελληνικό Πρωινό”, με στόχο αφενός μεν να ενισχύσει την παρουσία της περιοχής στην έκθεση, αφετέρου δε να λειτουργήσει πιλοτικά και για μία γενικότερη προσπάθεια “εξαγωγής” του concept και ενσωμάτωσής του στην προσπάθεια προβολής και προώθησης των ελληνικών προορισμών και του ελληνικού τουριστικού και ξενοδοχειακού προιόντος.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top