Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζΚοπή βασιλόπιτας της Discover the World Marketing

Κοπή βασιλόπιτας της Discover the World Marketing

Στιγμιότυπα από την κοπή της πίτας της εταιρείας Discover the World Marketing που μεταξύ άλλων αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την South African Airways.

H South African Airways, μέλος της Star Alliance, έκλεισε ένα χρόνο από την έναρξη των πτήσεών της τον περασμένο Ιανουάριο στο Πεκίνο, όπως επίσης και άλλων 4 δρομολογίων. Επίσης, ξεκίνησε πτήσεις από το Johannesburg στο Kigali, στη Rwanda, τη Bujumbura, και το Burundi. Τέλος, θυμίζουμε ότι η South African Airways τον Φεβρουάριο του 2012 έκανε συμφωνία κοινών κωδικών με την Air China, το Μάρτιο του 2012 ανακοίνωσε συνεργασία με την TAP για πτήσεις μεταξύ της Πορτογαλίας και της Νοτίου Αφρικής, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο επέκτεινε τις συμφωνίες της κοινών κωδικών με την Air Canada και την US Airways.

Βασιλόπιττα

Κοπή πίτας της Discover the World Marketing και της South African Airways στο Hard Rock Café της Αθήνας.

κοπή πίτας

Ο διευθύνων σύμβουλος της Discover the World Marketing κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, μαζί με την διευθύντρια πωλήσεων Ελλάδας και Κύπρου κα Ηλέκτρα Γκιούρη, κόβουν την πίτα.

νικητής

Το τυχερό γραφείο για το 2013 είναι το.. Himalaya Travel!

Πανοραμική

Παρουσίαση της South African Airways στους παρευρισκόμενους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους.

Πανοραμική2

Networking και διασκέδαση στο Hard Rock Café!

AirfastTickets

Από αριστερά: Ο κ. Γιώργος Τεκάκης, διευθυντής Πωλήσεων της Airfasttickets, ο κ. Παναγής Βασιλάτος, διευθυντής Ελλάδας της Airfasttickets, και ο κ. Μάκης Κούκουλας, από το Grecian Travel.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024