Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Χωρίς προσφορά ο διαγωνισμός για το Gerakina Beach

06 Φεβρουάριος 2013, 15:55

Ο συνδυασμός των νομικών και πολεοδομικών εκκρεμοτήτων για τις οποίες η Εθνική Τράπεζα θέλει να απΟ συνδυασμός των νομικών και πολεοδομικών εκκρεμοτήτων για τις οποίες η Εθνική Τράπεζα θέλει να απαλλαχθεί και του τιμήματος που θεωρήθηκε αρκετά υψηλό από την αγορά, οδήγησε σε αποτυχία τον διαγωνισμό για την πώληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Χαλκιδική.αλλαχθεί και του τιμήματος που θεωρήθηκε αρκετά υψηλό από την αγορά, οδήγησε σε αποτυχία τον διαγωνισμό για την πώληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Χαλκιδική.

“Ψυχή ζώσα”, κατά το λαϊκώς λεγόμενον, δεν εμφανίστηκε να δώσει προσφορά για το ξενοδοχείο Gerakina Beach στο πλαίσιο του διαγωνισμού που έκανε η Εθνική Τράπεζα και που η προθεσμία του έληγε σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που απέτρεψε κάθε επενδυτικό ενδιαφέρον –και υπήρχαν ενδιαφερόμενοι και από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό– δεν ήταν τόσο τοπ ελάχιστο απαιτούμενο τίμημα των 17 εκατ. ευρώ, όσο οι διάφορες νομικές, πολεοδομικές και λοιπές εκκρεμότητες, για τις οποίες ενημερώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι αλλά και η απαίτηση της Τράπεζας «να αναλάβουν πλήρως όλες τις απορρέουσες ευθύνες και υποχρεώσεις, με ταυτόχρονη απαλλαγή της ΕΤΕ, πριν από την υπογραφή του σχετικού αγοραπωλητήριου συμβολαίου».

Υπό αυτές τις συνθήκες, αλλά και το γεγονός ότι η μονάδα απαιτεί ένα σημαντικό κονδύλι για εκσυγχρονισμό και ανακαίνιση, το ξενοδοχείο στη Σιθωνία της Χαλκιδικής έμεινε στα αζήτητα και ο διαγωνισμός απεδείχθη άγονος.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Εθνική εξετάζει και άλλα σενάρια αξιοποίησης της μονάδας ή για να είμαστε πιο ακριβείς, απαλλαγής του χαρτοφυλακίου της από το συγκεκριμένο συγκρότημα, ενώ επεξεργάζεται και τις παρατηρήσεις που τις κατέθεσαν ορισμένοι από τους ενδιαφερόμενους.

Οψόμεθα...

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top