Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η 1η μέρα της 8ης έκθεσης HO.RE.CA.

08 February 2013, 18:26

Στιγμιότυπα από την πρώτη μέρα της 8ης έκθεσης HORECA, που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η HORECA ξεκίνησε σήμερα, 8 Φεβρουαρίου 2013 την 8η διοργάνωσή της, συγκεντρώνοντας πληθώρα εκθετών και επαγγελματιών του κλάδου, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες εκθέσεις στο είδος της διεθνώς.

ΣΕΤΕ
Το πάνελ από την εκδήλωση του ΣΕΤΕ «Γαστροτουρισμός: τροφή για ανάπτυξη». Από αριστερά: Θωμάς Δούζης: Ιδρυτης ΕΡΓΟΝ, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος: Αντιπρόεδρος της Aldemar Hotels & SPA, Γιώργος Δρακόπουλος: Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ, Συντονιστής: Νίκος Ανδρίτσος, Δημοσιογράφος ΣΚΑΪ, Βασίλης Ζαχαράκης: Σεφ/ Ιδρυτής του εστιατορίου Νυχτέρι στη Σαντορίνη, Χρήστος Σοκόλης: Ιδρυτής του γραφείου Marketing Food Concepts, Μέτοχος της εταιρείας Fresh Ζαχαροπλαστεία.


Αγγελόπουλος
Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος: Αντιπρόεδρος της Aldemar Hotels & SPA, παρουσίασε το Sympossio, ένα γαστρονομικό, διαδραστικό ταξίδι μαγειρικής τέχνης που πραγματοποιείται στην Ευρώπη, σε πολυπληθές κοινό επαγγελματιών του τουρισμού και εκπροσώπων των ΜΜΕ και παρότρυνε και άλλες ξενοδοχειακές μονάδες και αλυσίδες να στηρίξουν τα προϊόντα του τόπου τους και να ακολουθήσουν την ίδια «οδό» τουριστικής προβολής μέσω της γαστρονομίας.  


Δρακόπουλος
Γιώργος Δρακόπουλος: Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ: «Είναι θέμα χρόνου να δούμε ελληνικά ονόματα να γίνονται γνωστά ως παγκόσμιοι σεφ. […]. Πριν από 25 χρόνια δεν αποτελούσε τιμή να δουλεύεις στην κουζίνα, στις μέρες μας όμως το επάγγελμα αυτό έχει γνωρίσει άνθιση, φυσικά και με τη βοήθεια των καναλιών που προβάλλουν την κουζίνα. Πλέον το να είσαι σεφ είναι κάτι κοσμικό.»


ΕΑΣΛ 
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας  προβάλλει δυναμικά τα εξαιρετικά προϊόντα ελαιουργικής παραγωγής του Νομού.


Κασίδης
Το περίπτερο της εταιρείας ΚΑΣΙΔΗΣ Α.Ε., η οποία χρόνια στο χώρο των κρεάτων από το 1885, συνεχίζει με δυναμική παρουσία στη φετινή HO.RE.CA.


Μαστιχοπαραγωγοί Χίου
Άποψη της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου στο περίπτερο Νήσων Γη


PFS
Η δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία PFS Παπαγεωργίου Food Services δηλώνει το παρόν στην 8η HO.RE.CA..

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top