Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Βρετανία: Έξαρση αναζητήσεων για ελληνικά νησιά

18 Φεβρουάριος 2013, 12:13

Ο 'νόμος' είναι γνωστός: καοκαιρία στις αγορές της Ευρώπης, σημαίνει κλιμάκωση της επιθυμίας για διακοπές και ήλιο. Έστω και σε επίπεδο αναζητήσεων και απλού ενδιαφέροντος για ενημέρωση. Έχοντας παγώσει από τον βαρύ χειμώνα, οι Βρετανοί τον επιβεβαιώνουν πλήρως!

Η παρατεταμένη κακοκαιρία και τα διαδοχικά κύματα χιονοπτώσεων και πολικού κρύου έχουν στείλει τους Βρετανούς στις μηχανές αναζήτησης και στα τουριστικά γραφεία, να ψάχνουν προορισμούς διακοπών! Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό τύπο, το τελευταίο διάστημα καταγράφεται έξαρση των αναζητήσεων για ηλιόλουστους προορισμούς την τρέχουσα περίοδο αλλά και για την ερχόμενη θερινή περίοδο.

Ποιοι ξεχωρίζουν; Η Τυνησία, τα Κανάρια Νησιά και τα ελληνικά νησιά!

Σύμφωνα με τα ευρήματα, οι αναζητήσεις για Σαντορίνη εμφανίζουν αύξηση 50% αυτό το διάστημα σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό, ενώ οι αναζητήσεις για νησιά, όπως η Λευκάδα, η Λέσβος και η Σκιάθος εμφανίζουν αύξηση 40%.

Η Τυνησία κινείται και αυτή σε ένα επίπεδο αύξησης ενδιαφέροντος της τάξης του 40% ενώ τα Κανάρια, ήδη αρκετά δημοφιλή και τη χειμερινή περίοδο είναι γύρω στο 17%.

Για να δούμε...

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top