Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

To Spiegel το έγραψε, αλλά ποιος το είπε;

28 Φεβρουάριος 2013, 12:20

Ήταν ένα δημοσίευμα 'μια στο καρφί και μια στο πέταλο', αλλά για τον ελληνικό τουρισμό ήταν αρκετά σημαντικό έως και 'ανεβαστικό', μπορεί να πει κανείς. Δεν το έβγαλαν από το κεφάλι τους, όμως οι Γερμανοί editors...

Αναδείχθηκε και αναμεταδόθηκε ως επισήμανση που κάνει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, αλλά αν διαβάσει κανείς προσεκτικότερα το σχετικό άρθρο, θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για σκεπτικό και εκτίμηση που αποδίδεται στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά!

Το συγκεκριμένο απόσπασμα φέρει τον πρωθυπουργό να επισημαίνει, σε συζήτηση με μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, ότι “αν κρατηθούμε γερά μέχρι και το καλοκαίρι, τον Σεπτέμβριο θα απογειωθούμε”. Και συνεχίζει με το σχόλιο πως φέτος στην Ελλάδα αναμένεται αριθμός ρεκόρ των τουριστών “και ο Σαμαράς υπολογίζει ότι μια καλή καλοκαιρινή σεζόν θα δώσει ώθηση στην οικονομία”.

Σημειολογική η διαφορά, θα μας πείτε, αλλά και ως τέτοια, έχει και αυτή την ιδιαίτερη σημασία της, όταν διά στόματος πρωθυπουργού, οι ελπίδες για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας επικεντρώνονται στον τουρισμό και στην εξέλιξη της φετινής τουριστικής περιόδου!

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top