Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςTourism LobbyΓια δες καιρό που διάλεξαν…

Για δες καιρό που διάλεξαν…

… να κάνουν επαναλαμβανόμενες απεργίες που αφήνουν κλειστά Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους. Και φυσικά να προκαλείται, εκ νέου, μεγάλη ζημιά.

Εντυπωσιακά εύστοχη η συγκυρία πραγματοποίησης των απεργιακών κινητοποιήσεων που κρατούν κλειστά Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους! Είναι η ακριβώς η περίοδος που ειδικά η Αθήνα γεμίζει – “γεμίζει”, εντάξει, τρόπος του λέγειν και του γράφειν – από εκατοντάδες μαθητές ξένων σχολείων που μας επισκέπτονται ακριβώς για να δουν τα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς μας χώρους.

Μεταξύ απόγνωσης και οργής τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι που φιλοξενούν τα σχολεία, αμηχανία και τεράστια απογοήτευση των παιδιών και των συνοδών τους που βρίσκονται μπροστά σε κλειστές πόρτες!

Το κλείσιμο δε των χώρων ιστορικού ενδιαφέροντος, έγινε πρώτο θέμα στα γερμανικά ΜΜΕ, προκαλώντας αλυσίδες αρνητικών και ειρωνικών σχολίων.

Μπράβο μας παιδιά, τα καταφέραμε πάλι!

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024