Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΤο Θέμα της ΕπικαιρότηταςΑναπροσαρμογή της στρατηγικής για τη δημιουργία ενός νέου ελληνικού τουριστικού μοντέλου

Αναπροσαρμογή της στρατηγικής για τη δημιουργία ενός νέου ελληνικού τουριστικού μοντέλου

Ο πρόεδρος του ΞΕΕ, κ. Γιώργος Τσακίρης, στην ομιλία του κατά την παρουσίαση της τεκευταίας μελέτης του ΙΤΕΠ και ανακοίνωσης δημιουργίας του Κέντρου τεκμηρίωσης ΙΤΕΠ, δήλωσε ότι χρειάζεται μια μεγάλη συμμαχία της ελληνικής κοινωνίας, 'που πρέπει να αντιληφθεί ότι η διεθνής εικόνα μας, που τόσο σημασία έχει για τον τουρισμό και την απόδοση του, είναι ευθύνη όλων μας'.

Ο πρόεδρος του ΞΕΕ, κ. Γιώργος Τσακίρης, στην ομιλία του κατά την παρουσίαση της τεκευταίας μελέτης του ΙΤΕΠ και ανακοίνωσης δημιουργίας του Κέντρου τεκμηρίωσης ΙΤΕΠ, δήλωσε ότι χρειάζεται μια μεγάλη συμμαχία της ελληνικής κοινωνίας, “που πρέπει να αντιληφθεί ότι ο τουρισμός αφορά τον καθ’έναν μας προσωπικά , όσων ζούμε και εργαζόμαστε σε αυτήν την χώρα, και ότι η διεθνής εικόνα μας, που τόσο σημασία έχει για τον τουρισμό και την απόδοση του, είναι ευθύνη όλων μας. Χρειάζεται να ενστερνισθούμε όλοι, ότι  ο τουρισμός συμβάλει εδώ και δεκαετίες ώστε αυτή η χώρα να υπάρχει και να λειτουργεί”.

Ακολουθεί η πλήρης ομιλία.

Ομιλία Προέδρου Ξ.Ε.Ε. κ. Γιώργου Τσακίρη – Παρουσίαση μελέτης ΙΤΕΠ και δημιουργίας κέντρου τεκμηρίωσης ΙΤΕ…

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024