Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αποκτήστε επιδοτούμενο προσωπικό για την ενίσχυση της επιχείρησης σας

02 Απρίλιος 2013, 12:29

Η δράση για την καταπολέμηση της ανεργίας για νέους 18-29 ετών σας επιτρέπει να ενισχύσετε τις εργασίες της επιχείρησής σας με κατάλληλα εκπαιδευμένα άτομα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σε συνέχεια της μακρόχρονης συνεργασίας μας σας γνωρίζω την τρέχουσα σύναψη εκπαιδευτικής και εργασιακής συμφωνίας με το πιστοποιημένο Κ.Ε.Κ «Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο» ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, με σκοπό την αμοιβαία συμμετοχή και συμβολή σε έργο του Υπ. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, στο πλαίσιο των δράσεων για την καταπολέμηση της ανεργίας και του αποκλεισμού από την αγορά εργασίας ανέργων νέων 18-29 ετών. Το έργο αφορά στην παροχή εκ μέρους μας της απαραίτητης ολοκληρωμένης εκπαίδευσης, πιστοποίησης και υποστήριξης καθώς και την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας κατόπιν πρακτικής άσκησης σε επιλεγμένες επιχειρήσεις.

Στα ως άνω πλαίσια σας προσκαλώ να ενισχύσετε τις εργασίες της επιχείρησής σας με ανέργους, κατάλληλα εκπαιδευμένους από εμάς, σε οποιοδήποτε αντικείμενο εργασιών σας μας δηλώσετε. Προς τούτο σας παρέχουμε την δυνατότητα να σας διαθέσουμε νόμιμα, χωρίς καμία εντελώς υποχρέωσή σας, αριθμό ασφαλισμένων ανέργων, που μπορεί να ανέλθει στο 30% του προσωπικού σας.

Σημειώστε παρακαλώ το υπερεπείγον του θέματος ώστε να σας εντάξουμε έγκαιρα στην εν λόγω δράση και έτσι να σας διαθέσουμε τους πιο χρήσιμους από άποψη προσόντων και δυνατοτήτων ανέργους.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την νέα μας συνεργασία και για το σκοπό αυτό παρακαλώ επικοινωνήστε στο 210 - 3804 404 προκειμένου να σας αποστείλουμε κατάλληλη φόρμα ώστε να μας δηλώσετε αριθμό ανέργων καθώς και τις ειδικότητες που σας ενδιαφέρουν οι οποίες θα καλύψουν υπάρχουσες και μελλοντικές ανάγκες σας.

Παραμένω στη διάθεσή σας.
Κώστας Κρητικός
President of Public IT Professionals

ΠΑΣΥΠΛ
Πανελλήνιος Σύλλογος Πληροφορικής Δημοσίου
PASYPL
Panhellenic Association of Public IT Professionals
10, Gladstonos Str. GR 106 77 Athens
Tel: (+30) 213 0360 555, Gsm: (+30) 6932 455999
E-mail: pasypl@pasypl.gr
www.pasypl.grΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΕΣΠΑ

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top