Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Carnival 'αξιολογεί' τις προοπτικές της στην Ελλάδα

17 Απρίλιος 2013, 10:01

Στο μικροσκόπιο, οι υποδομές, στο τραπέζι όλα τα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Υψηλόβαθμα στελέχη της Carnival Corporation περνούν από εξετάσεις τη χώρα μας και τις προθέσεις της κυβέρνηση για την κρουαζιέρα.

Μία ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη για τον τομέα της κρουαζιέρας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Carnival Corporation διερευνούν το έδαφος και εξετάζουν τις δυνατότητες και της επενδυτικής, πέραν της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας στην Ελλάδα, προκειμένου να οριστικοποιήσουν τα σχέδιά τους για τη χώρα μας.

Ο Giora Israel, Senior Vice President, Ports & Destination Development και ο Michael Nesture, υπεύθυνος Ευρώπης, πραγματοποιούν συναντήσεις με υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη – Ό. Κεφαλογιάννη, Γ. Μουσουρούλη, Ν. Μηταράκη κ.ά.- και σήμερα πιθανότατα θα συναντηθούν και με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ.

Από ό,τι μαθαίνουμε, το ενδιαφέρον της εταιρείας είναι έντονο και έμπρακτο, αναζητούν απαντήσεις σε πολύ συγκεκριμένα πλάνα που έχουν και γενικά όλα δείχνουν ότι πρόκειται για επίσκεψη υψηλής σημασίας.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δείχνουν αρκετό ενδιαφέρον για το Κατάκολο, για το οποίο φαίνεται να έχουν ειδικά σχέδια και κατά τα άλλα, στο “κάδρο” έχουν Αθήνα, Σαντορίνη και Ηράκλειο.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top