Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ο Stephen Fry ξαναζεί τον έρωτά του για την Ελλάδα

17 Απρίλιος 2013, 14:42

Έξοχο παράδειγμα του πως μία επίσκεψη -μία απλή πλην προσεγμένη φιλοξενία- μίας φημισμένης προσωπικότητας μπορεί να αποδώσει μέγιστα αποτελέσματα για την Ελλάδα.

“Ρεσιτάλ” δίνει ο Stephen Fry μέσω του twitter του, κατά τη διαμονή του στη χώρα μας και τις περιηγήσεις του στην Αθήνα, στους Δελφούς, στη Μεσσηνία και σε άλλες περιοχές. Από τη μέρα που αποκαλύψαμε ότι έρχεται στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει μία σειρά tweets, με σχόλια και πολλές φωτογραφίες τα οποία μοιράζεται με την μικρή παρέα των... 5,7 εκατ. followers του, μία “απευθείας”, ζωντανή και ευρηματική διαφήμιση που κυριολεκτικά μας ήρθε από το πουθενά (ελέω Όλγας, είναι η αλήθεια).

Βρήκε την ευκαιρία να επαναφέρει και το άρθρο που είχε γράψει πέρυσι με τίτλο “Greece is the word”, ενώ είναι σαφές ότι ανανέωσε το επιχειρηματολόγιό του σχετικά με την εκστρατεία επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα.

Όπου και αν πηγαίνει, ό,τι και αν κάνει (ε, εντάξει, σχεδόν ό,τι και αν κάνει) tweetάρει και έχει γεμίσει το προφίλ του με αρχαία, ανοιξιάτικα τοπία και ελληνικό φως.

Και έχουμε και συνέχεια...

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top