Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Οργή προκαλεί κακόγουστη διαφήμιση σουηδικού πάρκου

24 Απρίλιος 2013, 11:01

Άναυδοι έμειναν όσοι είδαν τη διαφήμιση -σε αφίσες και διαδίκτυο - ψυχαγωγικού πάρκου στο Γκέτεμποργκ που καλεί τους Σουηδούς να μην εξαναγκάζουν τα παιδιά τους να πάνε στην... Κρήτη φέτος!

Έξαλλους κάνει τους Κρητικούς και όχι μόνον, η... έμπνευση των ιδοκτητών του πάρκου ψυχαγωγίας Liseberg στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας να αναρτήσουν διαφημιστική γιγαντοαφίσα με ένα παιδάκι που κλαίει και με το μήνυμα “Μην εξαναγκάζετε τα παιδιά σας να πάνε στην Κρήτη – Εγγυημένα χαρούμενα παιδιά στο πάρκο μας Liseberg”!

Η αφίσα έγινε αντιληπτή από στελέχη της εταιρείας North Events, η οποία δραστηριοποιείται χρόνια τώρα στις σκανδιναβικές αγορές προβάλλοντας ελληνικούς προορισμούς και τουριστικές επιχειρήσεις, η οποία και ειδοποίησε σχετικώς και την Ελληνική Πρεσβεία στη Στοκχόλμη, αλλά και τους τουριστικούς φορείς της Κρήτης.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, η οποία με επιστολή του προέδρου της Μ. Γιαννούλη και του γραμματέα της Κ. Παπαδάκη απέστειλε επιστολή στην Πρεσβεία εκφράζοντας τη λύπη της για το συμβάν αλλά και την έντονη διαμαρτυρία της, ως εκπροσώπου του σημαντικότερου προορισμού των Σουηδών στην Ελλάδα, για την “απαράδεκτη” όπως τη χαρακτηρίζει, ενέργεια του πάρκου.

Ζητεί φυσικά τη βοήθεια και παρέμβαση της πρεσβείας προκειμένου να σταματήσει η έκθεση αυτής της δυσφήμησης.

Τι να πει κανείς, να δούμε τι άλλο θα δούμε...

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top