Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σε διαβούλευση η προκήρυξη του διαγωνισμού για το Μακεδονία Παλλάς

02 Μάιος 2013, 12:59

Εκμίσθωση για 30+10 χρόνια και ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα 137.500 ευρώ προβλέπει, μεταξύ άλλων, ο διαγωνισμός για το ιστορικό ξενοδοχείο.

Σε Δημόσια Διαβούλευση βγήκε από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και το Τεύχος Προκήρυξης του διαγωνισμού για την εκμίσθωση του Μακεδονία Παλλάς με αντικείμενο την εκμίσθωση με ταυτόχρονη αναβάθμιση του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς, διάρκειας 30 ετών με δικαίωμα παράτασης για άλλα δέκα χρόνια.

Μεταξύ των όρων της προκήρυξης είναι η υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος αναβάθμισης της μονάδας ενώ ορίζεται ότι το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 137.500 ευρώ.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, η δημόσια διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις και παρατηρήσεις τους στο e-mail: [email protected]

Το κείμενο της προκήρυξης μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Θυμίζουμε ότι το «Μακεδονία Παλλάς» εκμισθώθηκε από τον περασμένο Φεβρουάριο και για δώδεκα μήνες, στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, εταιρεία του οποίου κέρδισε σε σχετική διαγωνιστική διαδικασία του ΙΚΑ, ενόψει της προκήρυξης για μακρόχρονη μίσθωση του ακινήτου.

Τα εγκαίνια της επαναλειτουργίας του έγιναν την προπερασμένη εβδομάδα.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top