Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Κεφαλονιά μέσω... Θεσσαλονίκης

16 Μάιος 2013, 11:19

Στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" βρέθηκαν οι επιβάτες πτήσης της Ryanair προς Κεφαλονιά την περασμένη Δευτέρα όπου και παρέμειναν για δύο ώρες, επειδή στο νησί, λέει, ήταν... "σκοτεινά".

Αντί για την Κεφαλονιά, βρέθηκαν στη... Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες της προχθεσινής πτήσης της Ryanair από το Stansted του Λονδίνου! Στην αρχή νόμιζαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αεροπλάνο ή ότι έμεινα από καύσιμα, αλλά μετά τους ενημέρωσαν ότι το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε στην Κεφαλονιά λόγω “περιορισμών ως προς τις προσαπογειώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας”.

Τελικά, το αεροπλάνο συνέχισε προς τον αρχικό προορισμό του, ύστερα από δύο ώρες παραμονής στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, δηλαδή σε... βαθιά νύχτα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, το πρόβλημα μάλλον δεν οφειλόταν σε έλλειψη επαρκούς φωτισμού, αλλά σε τεχνικό θέμα που είχε να κάνει με περιορισμούς στη χρήση του διαδρόμου.

Πάντως, η Ryanair ανακοίνωσε ότι άλλαξε την ώρα των πτήσεών της προς το νησί για να μην προκύψει ξανά τέτοιο θέμα.

Από το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς, πάντως, δήλωσαν ότι η Ryanair επικαλέστηκε εταιρικούς περιορισμούς για την κίνηση αυτή και επιβεβαίωσε ότι προχώρησε σε αλλαγή των ωρών πραγματοποίησης των πτήσεων προς το νησί.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top