Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςTourism LobbyΚεφαλονιά μέσω… Θεσσαλονίκης

Κεφαλονιά μέσω… Θεσσαλονίκης

Στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" βρέθηκαν οι επιβάτες πτήσης της Ryanair προς Κεφαλονιά την περασμένη Δευτέρα όπου και παρέμειναν για δύο ώρες, επειδή στο νησί, λέει, ήταν… "σκοτεινά".

Αντί για την Κεφαλονιά, βρέθηκαν στη… Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες της προχθεσινής πτήσης της Ryanair από το Stansted του Λονδίνου! Στην αρχή νόμιζαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αεροπλάνο ή ότι έμεινα από καύσιμα, αλλά μετά τους ενημέρωσαν ότι το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε στην Κεφαλονιά λόγω “περιορισμών ως προς τις προσαπογειώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας”.

Τελικά, το αεροπλάνο συνέχισε προς τον αρχικό προορισμό του, ύστερα από δύο ώρες παραμονής στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, δηλαδή σε… βαθιά νύχτα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, το πρόβλημα μάλλον δεν οφειλόταν σε έλλειψη επαρκούς φωτισμού, αλλά σε τεχνικό θέμα που είχε να κάνει με περιορισμούς στη χρήση του διαδρόμου.

Πάντως, η Ryanair ανακοίνωσε ότι άλλαξε την ώρα των πτήσεών της προς το νησί για να μην προκύψει ξανά τέτοιο θέμα.

Από το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς, πάντως, δήλωσαν ότι η Ryanair επικαλέστηκε εταιρικούς περιορισμούς για την κίνηση αυτή και επιβεβαίωσε ότι προχώρησε σε αλλαγή των ωρών πραγματοποίησης των πτήσεων προς το νησί.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024