Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Βασίλης Μπαρτζώκας, Nelios: Ραγδαίες οι εξελίξεις στον τουρισμό λόγω Internet και νέων τεχνολογιών επικοινωνίας

27 May 2013, 11:04

Στις 5 Ιουνίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos της Αθήνας το νέο σεμινάριο της σειράς 'The 2013 TravelDailyNews Masterclass Series' με τίτλο 'The Online Marketing Masterclass for Hoteliers: Αξιοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου για αύξηση πελατείας και εσόδων'.

Στις 5 Ιουνίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos της Αθήνας το νέο σεμινάριο της σειράς “The 2013 TravelDailyNews Masterclass Series” με τίτλο “The Online Marketing Masterclass for Hoteliers: Αξιοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου για αύξηση πελατείας και εσόδων”.


Το TravelDailyNews μίλησε με τον κ. Βασίλη Μπαρτζώκα, υπεύθυνο Social Media της Nelios, ο οποίος θα παρουσιάσει εισήγηση στο Online Marketing Masterclass με θέμα “Effective use of Social Media for Hotels”.


TravelDailyNews: Κύριε Μπαρτζώκα, ποιο θέμα θα αναπτύξετε στο σεμινάριο;

Βασίλης Μπαρτζώκας: Το θέμα που θα αναπτύξω στο σεμινάριο αφορά στα Social Media και τις σωστές πρακτικές αξιοποίησής τους για την καλύτερη προβολή των ξενοδοχείων, με στόχο τις περισσότερες και απευθείας κρατήσεις.

TDN: Ποιες υπηρεσίες και λύσεις online marketing προσφέρει η επιχείρησή σας;

Β.Μ.: Η Nelios είναι ένα digital agency με υπηρεσίες καθετοποιημένες στον τουρισμό και με έναν ήδη πολύ μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων στο portfolio της που συνεχώς αυξάνεται. Τα στελέχη της διαθέτουν βαθιά γνώση του κλάδου, με αποτέλεσμα να μπορούν να παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στα ξενοδοχεία που θέλουν να τοποθετηθούν στρατηγικά στο διαδίκτυο. Από το σχεδιασμό και την υλοποίηση του website τους μέχρι την προώθησή τους στις μηχανές αναζήτησης (Search Marketing) και στα κοινωνικά δίκτυα (social Media).

TDN: Ποια η διαδρομή και η εμπειρία σας στο χώρο του τουρισμού και του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ;

Β.Μ.: Διανύω τον τέταρτο χρόνο ως επαγγελματίας στον τομέα του web marketing, ωστόσο η εμπειρία μου στον κλάδο του τουρισμού προέρχεται από τη συνεργασία μου με τη Nelios τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Σε αυτό το διάστημα, η καθημερινότητά μου στη Nelios περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την παρακολούθηση των εξελίξεων στον τουριστικό κλάδο που είναι ραγδαίες λόγω του Internet και των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας. Παράλληλα, μελετώ πως αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν την online συμπεριφορά και τις συνήθειες των ταξιδιωτών καθ’όλη τη διάρκεια της εμπειρίας του ταξιδιού τους - από την ώρα που θα φανταστούν κάποιον προορισμό, μέχρι τη στιγμή που θα επιστρέψουν από αυτόν.

Στη συνέχεια, η ομάδα μας χρησιμοποιεί αυτή τη γνώση για να σχεδιάσει διαδικτυακές στρατηγικές επικοινωνίας για τα ξενοδοχεία με γνώμονα πάντα τη συμπεριφορά των πελατών τους. Αυτές τις στρατηγικές είτε τις υλοποιούμε εμείς, είτε εκπαιδεύουμε τα στελέχη των ξενοδοχείων να τις υλοποιήσουν in-house.

Σε κάθε περίπτωση, τελικός στόχος είναι οι περισσότεροι πελάτες με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Πληροφορίες για τους υπόλοιπους εισηγητές και το αναλυτικό πρόγραμμα του Masterclass παρατίθενται εδώ.

Χορηγοί Σεμιναρίου

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top