Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ΕΟΤ: Διαγωνισμός για τη νέα εικόνα και μορφή των περιπτέρων του

31 Μάιος 2013, 11:12

Οι 'κύβοι' που χαρακτήρισαν την παρουσία του ΕΟΤ στις εκθέσεις την τελευταία περίπου τριετία έκλεισαν τον... κύκλο τους. Σε λίγο βγαίνει διαγωνισμός για το νέο αρχιτεκτονικό σχέδιο των περιπτέρων για το διάστημα 2014-2016. Επίσης, σε ποιες άλλες εκθέσεις θα συμμετέχει ο ΕΟΤ το επόμενο εξάμηνο.

Διαγωνισμό ετοιμάζουν στον ΕΟΤ, σε συνέχεια της εξαγγελίας προ μηνών της διοίκησης για την επιλογή νέας αρχιτεκτονικής πρότασης για το ύφος, τη μορφή και τη δομή των περιπτέρων του ΕΟΤ στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και σε ανάλογες ενέργειες. Αυτό σημαίνει ότι οι γνωστοί μας “κύβοι” έκαναν τον κύκλο τους και από το 2014, ο ΕΟΤ θα βγαίνει με διαφορετικό concept. Το ποσό που έχει δεσμευτεί για τον διαγωνισμό είναι της τάξης των 40.650 ευρώ.

Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε και εγκρίθηκε η συμμετοχή του Οργανισμού (με περίπτερο) σε άλλες δέκα εκθέσεις για το υπόλοιπο του 2013. Συνολικά, δηλαδή, φέτος ο ΕΟΤ, λόγω περικοπών και… εξαναγκαστικού επανασχεδιασμού, συμμετείχε σε σχεδόν τις μισές από τις εκθέσεις του 2012.

Κρατώντας μία αντίστοιχη εξαγγελία ότι αυτό το διάστημα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός και η προετοιμασία της συμμετοχής και για τις εκθέσεις του 2014, οι δέκα του 2013 είναι:

  • Γαλλία: IFTM - ΤΟΡ RESA, Παρίσι και ILTM - INTERNATIONAL LUXURY TRAVEL MARKET, Κάννες
  • Βρετανία: WΤΜ, Λονδίνο
  • ΗΠΑ: AARP [email protected]+, Ατλάντα
  • Ισπανία: EIBTM, Βαρκελώνη
  • Κίνα: Bejing International Tourism Expo (BITE), Πεκίνο και China Guangdong Inernational Tourism Industry Expo (CITE), Γκουαντζού
  • Πολωνία: TOUR SALON, Πόζναν
  • Σιγκαπούρη: ITB Asia, Σιγκαπούρη
  • Ρωσία: CIS TRAVEL MARKET, Αγ. Πετρούπολη.

Όλα είναι έτοιμα και για την έναρξη λειτουργίας Σημείου Πληροφοριών του κοινού για τον ελληνικό τουρισμό στην Κωνσταντινούπολη, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο. Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν με ειδική τελετή, πιθανότατα προς τα τέλη του Ιουνίου, παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού, της διοίκησης του ΕΟΤ, των Προξενικών Αρχών, εκπροσώπων του Πατριαρχείου και της Ομογένειας, καθώς και εκπροσώπων κρατικών φορέων της Τουρκίας, τουριστικών φορέων, εκπροσώπων του τουριστικού κλάδου, δημοσιογράφων κ.λπ.

Μάλιστα.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top