Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Το νέο 'Τουρισμός για Όλους 2013-2014'

17 Ιούνιος 2013, 11:14

Σε λίγες μέρες ανακοινώνεται το φετινό πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΕΟΤ, με προυπολογισμό περίπου 5 εκατ. ευρώ και περισσότερη μέριμνα για Τρίτη Ηλικία και ΑΜΕΑ.

Με τα αυτά και με τα άλλα, ανανέωσα και τις σχέσεις μου με γνωστούς στον ΕΟΤ. όσους έχουν απομείνει δηλαδή, από τη “σειρά” μου. Στον ΕΟΤ λοιπόν, με κατευθύνσεις από το υπουργείο, έχουν σχεδόν ετοιμάσει το νέο πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους 2013-2014”. Θα το ακούσετε επίσημα σε...

...λίγες μέρες, αλλά να σας προετοιμάσω με κάποια βασικά σημεία.

Ο προϋπολογισμός του “Τουρισμός για Όλους 2013-2014” θα είναι περίπου στα 5 εκατ. ευρώ. Λόγω των γνωστών περιορισμών στα δημοσιονομικά και στους προυπολογισμούς φετινής και επόμενης χρονιάς, θα “σπάσει” στα δύο. Ένα πρόγραμμα για Ιούλιο - Δεκέμβριο, για το οποίο θα διατεθούν 3,2 εκατ. ευρώ (στο περίπου, πάντα) και ένα για Ιανουάριο - Μάιο 2014, με τα υπόλοιπα.

Φέτος, μεγαλύτερη έμφαση θα δοθεί στο υποπρόγραμμα Τρίτης Ηλικίας (στο περυσινό πρόγραμμα παρατηρήθηκε μεγάλη ζήτηση) και θα ενισχυθούν και οι παροχές για άτομα με αναπηρία και κινητικές δυσκολίες.

Μαθαίνω ακόμα, ότι θα μειωθεί και το όριο του ετήσιου εισοδήματος για τους δικαιούχους αλλά και ότι το πρόγραμμα θα υποστηριχθεί με “κοινωνικό μήνυμα”.

Περιμένουμε τα νεότερα...

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top