Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Hub στο Ηράκλειο εξετάζει η easyJet

31 Ιούλιος 2013, 11:24

Στον δρόμο που χάραξε η Ryanair στα Χανιά, φαίνεται ότι βαδίζει και η easyJet, αλλά αυτή προσανατολίζεται στο Ηράκλειο.

“Ανοίγει” το παιχνίδι: Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η easyJet έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχει κινήσει τη σχετική διαδικασία να δημιουργήσει ένα hub στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, σταθμεύοντας εκεί ένα αεροσκάφος, σε πρώτη φάση, προκειμένου να πραγματοποιεί πτήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθώντας το μοντέλο της Ryanair στα Χανιά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, η easyJet, επιδιώκει να πραγματοποιεί και πτήσεις εσωτερικού, αρχικά προς τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας μας, αξιοποιώντας, προφανώς και το κενό που αφήνει η Olympic Air.

Πρόκειται για αρκετά σημαντική εξέλιξη που αν καταλήξει στη δημιουργία του hub, σίγουρα αλλάζει περαιτέρω τα δεδομένα των αερομεταφορών, πρωτίστως για την Κρήτη, αλλά και στην αγορά των πτήσεων εσωτερικού.

Όπως μαθαίνουμε η πτήση της Ryanair Χανιά - Θεσσαλονίκη αποδίδει, ήδη, τα προσδοκώμενα.

Έχουμε και άλλες πληροφορίες σχετικά με το αεροδρόμιο Ηρακλείου και ειδικότερα για την επέκταση των εγκαταστάσεών του, αλλά δεν είναι απολύτως επιβεβαιωμένες ακόμα, επομένως θα χρειαστεί να επανάλθουμε.

Μία ακόμα εξέλιξη είναι ότι έφθασε και ήδη εντάχθηκε στο πτητικό έργο της Minoan Air, το αεροσκάφος που είχε στο London της Οξφόρδης, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται και το τρίτο Fokker που είχε σταθμευμένο στο Λουγκάνο.

Share |
2 Σχόλια
Σχόλια Αναγνωστών

Εταιρεία: Ιδιότητα:
O/Η "Aris Veteranos" έγραψε στις 12-08-2013 11:50:

Γιατί Κουτσή Μαρία, είναι βρισιά ή συκοφαντική δυσφήμιση να ενδιαφέρεται για hub μία εταιρεία στην Κρήτη; Έτσι λέγανε και για τη Ryanair και όχι την έκανε μόνο, αλλά φέρνει και το ένα τρίτο του κόσμου στα Χανιά.
Κάνει δεν κάνει τη βάση, σιγά το ζήτημα. Αλλά το πτήσεις στο εσωτερικό είναι που πονάει.
Εταιρεία: Ιδιότητα:
O/Η "Μαρία Κουτσή" έγραψε στις 08-08-2013 00:41:

Σίγα μην ανοίξει hub κ η American Airlines. Πάω στοίχημα ότι σε λίγες μέρες θα αναγκαστείτε να αποσύρετε αυτήν την εντελώς φανταστική είδηση αφού θα σας πήρε χαμπάρι η easyJet κ θα σας κυνηγήσει. Κρίμα πάντως για το traveldailynews γιατι είχε μια αξιοπιστία. Το συγκεκριμένο αρθρο ούτε καν έχει όνομα. Ποιός το υπογράφει; Και ποιος σας είπε οτι πάει καλά το δρομολόγιο της Ryanair; την ρωτήσατε και σας το επιβεβαίωσε; Δε νομίζω. Γράψτε κανένα μυθιστόρημα γιατί από αληθινές ειδήσεις δεν...
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top