Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέοι ελληνικοί προορισμοί από Stansted και Γλασκόβη για το 2014

12 Αύγουστος 2013, 11:27

Άρχισαν και οι πρώτες αναφορές για τα σχέδια των tour operators και των αεροπορικών εταιρειών για την περίοδο του 2014. Έξι νέους ελληνικούς προορισμούς προσθέτει ο Thomas Cook από Stansted και δύο η jet2.com από Γλασκόβη.

Ο Thomas Cook στοχεύει σε έως και διπλασιασμό της δυναμικότητάς του από το αεροδρόμιο Stansted στο Λονδίνο, προγραμματίζοντας δύο Airbus Α321 και προσθέτει οκτώ νέους προορισμούς στους 11 υφιστάμενους, μεταξύ των οποίων,έξι ελληνικοί, η Κέρκυρα, το Ηράκλειο, η Κεφαλονιά, η Κως, η Ρόδος και η Σκιάθος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό τύπο, σε αρκετούς από τους 18 προορισμούς θα αυξηθεί και η συχνότητα των πτήσεων με στόχο να διακινούνται πάνω από 150.000 επιβάτες από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο. Οι νέες πτήσεις και προορισμοί προσφέρονται ήδη για κρατήσεις στα sites του tour operator, www.flythomascook.com και www.thomascook.com.

Από μία ματιά που ρίξαμε, είδαμε πακέτα μία εβδομάδας σε τριάστερα καταλύματα, από 439 λίρες το άτομο σε αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα και από 569 λίρες το άτομο, all inclusive σε Ζάκυνθο.

Η low cost και δυναμικά ανερχόμενη αεροπορική εταιρεία jet2.com, εντάσσει την Κέρκυρα στους προορισμούς που θα εξυπηρετεί από τον Μάιο του 2014 με εβδομαδιαίες πτήσεις από την Γλασκόβη, οι τιμές των οποίων, άρχισαν να προσφέρονται από 78 λίρες το άτομο.

Παράλληλα, η jet2holidays προσφέρει και επιλογές ξενοδοχείων και καταλυμάτων, με δελεατικές τιμές και προκαταβολή 60 λιρών, κυρίως σε Σιδάρι, Κάβο και Δασσιά.

Επιπρόσθετα, θυμίζουμε ότι η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει πτήσεις προς Ζάκυνθο για την περίοδο του 2014 και από τα αεροδρόμια της Γλασκόβης και των East Midlands.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top