Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζΠαρουσίαση της Ελλάδας στο Βιετνάμ από το Argo Travel και την TMA

Παρουσίαση της Ελλάδας στο Βιετνάμ από το Argo Travel και την TMA

Την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό παρουσίασαν πρόσφατα σε τουριστικά γραφεία εξερχόμενου τουρισμού στο Βιετνάμ το Argo Travel Group με την Travel Media Applications σε εκδήλωση με τίτλο "Meet Destination Greece".

Η Ελλάδα και το τουριστικό της προϊόν παρουσιάστηκε στο Ανόι και το Χo Τσι Μινχ από το Argo Travel Group και το γραφείο πωλήσεων που πρόσφατα άνοιξε στη Νοτιοανατολική Ασία σε συνεργασία με την Travel Media Applications. Σκοπός είναι η αξιοποιηθεί η δυναμική της βιετναμέζικης αγοράς στον εξερχόμενο τουρισμό και φυσικά να έρθουν στη χώρα μας περισσότεροι Βιετναμέζοι τουρίστες. Κατά τη διάρκεια των δύο παρουσιάσεων περισσότερα από 110 τουριστικά γραφεία εξερχόμενου τουρισμού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς για την Ελλάδα, να συζητήσουν θέματα που αφορούν τη βίζα, και να γνωρίσουν την καινοτόμα Β2Β πλατφόρμα του ATS, θυγατρικής εταιρίας του Argo Travel Group. Η παρουσίαση με τίτλο “Meet Destination Greece” υποστηρίχθηκε τον Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων του Βιετνάμ (Vietnam Society of Travel Agents – VISTA). 


Κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης “Meet Destination Greece” στο Ανόι πρωτεύουσα του Βιετνάμ, ο κ. Vu The Binh, Πρόεδρος του VISTA, περιγράφει τη δυναμική του εξερχόμενου τουρισμού από τη χώρα και τις ανάγκες των τουριστικών γραφείων του Βιετνάμ για νέα προϊόντα και προορισμούς. Σύμφωνα με τον κ. Vu The Binh, η Ελλάδα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον προορισμός για τον Βιετναμέζο τουρίστα, αλλά υπάρχει μεγάλη ανάγκη για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουριστικό προϊόν που διαθέτει, την υποδομή, τις τιμές, και την εξυπηρέτηση.
 

Ο κ. Chien The Dinh, γενικός γραμματέας του VISTA και συντονιστής της εκδήλωσης, παρουσίασε στα τουριστικά γραφεία εξερχόμενου τουρισμού, τους ομιλητές που αναφέρθηκαν στην Ελλάδα, στο Argo Travel, και την Travel Media Applications.


Ο κ. Vu The Binh, πρόεδρος του VISTA, δίνει συνέντευξη στο κανάλι της Βιετναμέζικης τηλεόρασης VietNam TV, για τα ταξίδια στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι η Ελλάδα είναι ένας ονειρεμένος προορισμούς για τους Βιετναμέζους τουρίστες.


Ο κ. Στρατής Βουρσούκης, διευθυντής Ασίας και Ειρηνικού της Travel Media Applications και του Argo Travel Group, καθώς δίνει συνέντευξη στο κανάλι VietNam TV της βιετναμέζικης τηλεόρασης. Ο κ. Βουρσούκης παρουσίασε τα κύρια σημεία του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένου και του εναλλακτικού τουρισμού και των ειδικών πακέτων που έχει σχεδιάσει το Argo Travel ειδικά για τον Βιετναμέζο τουρίστα και τις ανάγκες του.


Μια γενική άποψη της δεύτερης παρουσίασης με τίτλο “Meet Destination Greece” στους τουριστικούς πράκτορες εξερχόμενου τουρισμού του Χο Τσι Μινχ που έγινε στο ξενοδοχείο Vien Dong και οργανώθηκε από την Travel Media Applications, την εκπρόσωπο πωλήσεων του Argo Travel Group στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη και τον συντονισμό του VISTA.


Ο κ. Vu The Binh, πρόεδρος του VISTA, και ο κ. Στρατής Βουρσούκης διευθυντής Ασίας και Ειρηνικού της Travel Media Applications και του Argo Travel Group, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Ελλάδας και των εξειδικευμένων πακέτων του Argo Travel σε 75 τουριστικά γραφεία εξερχόμενου τουρισμού που εδρεύουν στο Χο Τσι Μινχ.


Ο κ. Phan Quoc-Dai, αναπληρωτής διευθυντής εξερχόμενου τουρισμού στο Saigontourist Travel Service Co. Ltd. τονίζει τις δυσκολίες στην έκδοση ελληνικής βίζας για τους Βιετναμέζους τουρίστες και αναφέρει ότι τον τελευταίο καιρό η Ελληνική Πρεσβεία κατ’επανάληψη αρνείται να δώσει βίζα και μάλιστα στατιστικά εκδίδει μία στις τρεις βίζες που ζητούν τα γραφεία.


Ο κ. Ta Van Huy, διευθυντής Ανάπτυξης Νέων Αγορών του Le Phong Tourism (Sagon) / Southern Breeze ανάμεσα σε άλλους συναδέλφους του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Meet Destination Greece”. Ο κ. Ta Van Huy τόνισε ότι η Ευρώπη είναι ένας πολλά υποσχόμενος προορισμός για τους Βιετναμέζους τουρίστες, και για αυτόν τον λόγο το γραφείο του ψάχνει να ενδυναμώσει τις σχέσεις του με την Ελλάδα.


Ο κ. Tan Robert, CEO του Lac Hong Voyages Co. Ltd, και ο κ. Στρατής Βουρσούκης, διευθυντής Ασίας και Ειρηνικού της Travel Media Applications και του Argo Travel Group, συζητούν για την τουριστική συνεργασία της Ελλάδας και του Βιετνάμ.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024